DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 28. csütörtök

Egyéb hírek

Te felkészülten várod a nyári hőséget?

Minden évszaknak, de különösen a rendkívül hideg télnek és a sokszor elviselhetetlenül forró nyárnak megvannak a maga veszélyei. Mivel ezeket a kockázati tényezőket jó előre ismerjük, nagyon nagy szerepünk van abban, hogy mennyire viselkedünk felelőtlenül, fittyet hányva az előzetes figyelmeztetésekre.

részletek

Hogyan állítsa be a műanyag ablakot?

Mire az új nyílászárók a helyükre kerülnek, addigra a beállítások 80-85%-án már túl is van. Viszont addig meglehetősen rögös út vezet, hiszen egy sor kérdést meg kell válaszolni...

részletek

Jobb-e visszafelé a montreali pálya?

Egy F1-es szimulátoros videós kipróbálta a játékban, milyen az, ha a Bajnokok Fala sikánja jelenti a kanadai helyszín első kanyarját és fordított menetirányban teljesíti a visszafordítót.

részletek

Álszentnek tartja Vettelt egy politikus

A négyszeres világbajnok, aki sűrűn szólal fel a környezettudatosságért, különleges sisakban versenyez a Kanadai Nagydíjon. „Állítsák le a kátrányhomok-bányászatot” – áll a fejvédőn.

részletek

Készüljön fel autójával együtt a nyaralásra!

A saját, illetve mások biztonsága és a zavartalan, nyugodt nyaralás érdekében autónkat a melegebb évszakokra való átállásra is fel kell készíteni.

részletek

A MINI modellcsaládjának jövője

A brit prémiummárka autóinak hamisítatlan egyedisége a következő, tisztán elektromos meghajtású nemzedékkel látványos fejlődésen megy keresztül.

részletek

Kiemelt figyelem a kerékpárosoknak

Az egészség és környzezettudatos szemlélet folyamatosan növekvő népszerűsége világszerte és hazánkban is magával hozta a keréppárral közlekedők számának növekedését...

részletek

Mit érdemes tudni az ekho adózásról?

Napról napra nő az ekho adózás népszerűsége, mely leginkább a sport, a kultúra, a művészet és a média területén dolgozók számára biztosít egyszerűsített adózást. Mit érdemes tudni az ekhóról?

részletek

Melyik autólámpa jobb: a LED vagy a xenon?

Még a legtapasztaltabb sofőrnek is lényegesen nehezebb vezetni éjszaka. Számtalan új nehézség és veszély jelenik meg, ha valaki sötétben vezet.

részletek

Így köröznének Kyalamiban az idei F1-es autók

Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a közeljövőben, akár már jövőre újra Dél-afrikai Nagydíjat rendezhetnek az F1-ben – az aarava névre hallgató szimulátoros videós ki is próbálta a pályát.

részletek

Hamilton megvédte a riporternőt

A hétszeres világbajnok kiállt a Sky Sports F1-es riportere, Naomi Schiff mellett, akit több támadás is ért a közösségi médiában, elsősorban hozzáértését megkérdőjelezve.

részletek

Megállapodás: Apollo Tyres és az 1000 Miglia

Az Apollo Tyres aláírt egy újabb hároméves megállapodást az olasz 1000 Miglia történelmi klasszikusautó-rally szervezőivel, ezzel 2017 óta továbbra is a verseny hivatalos gumiabroncspartnere.

részletek