DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 28. kedd
Egyéb

A pihe-puha polár takaró biztonságában

Megérkezett az ősz és vele a hűvös, nyirkos reggelek. Még napközben ugyan feljebb kúszik a hőmérő higanyszála, de este már csípős az idős. Lassan a fűtés is beindul és előkerülnek az őszi ruhák, az őszi virágok és az őszi takarók.

Még alig eszméltünk fel a nyári forróság után, hirtelen és váratlanul tört be az ősz, és írta felül a napjainkat. Egyre rövidebbek a séták, és egyre több réteg ruhát veszünk fel. Amikor pedig hazaérünk, szívesen kuckolódunk be mi is és a gyerekek is egy forró kakaóval a szobába. Nincs is jobb ilyenkor, mint magunkra és a gyerekekre teríteni egy puha takarót, és beszélgetni egy jót. A polár takaró létfontosságú ebben az időszakban, szerezz be néhányat a gyerkőcnek is, az Eking mesefigurás polár takaróiban szívesen fogja elmesélni, hogy mi történt vele aznap.

eking.hu - 2022 október - LinkMarketing - 4



Hol használhatod a polár takarót?

Tarts egyet az autóban, hiszen, ha hosszabb útra indultok, akkor jólesik vele betakarózni. Télen különösen fontos, hogy legyen egy az autóban, hiszen általában fűtünk benne, ezért a kabátot levesszük a gyerekről, de kabát nélkül könnyen kihűlhet, ilyenkor szuper, ha van kéznél egy takaró, amit ráteríthetsz.

Ha kisbabád van, akkor a babakocsiba is tegyél egyet, hiszen hirtelen felkerekedhet a szél, és jól jön, ha gyorsan nyakig betakarhatod a babádat.

Az otthoni bekuckolódásról már beszéltünk. Amikor hosszabban ücsörögtök a lakásban, akkor egy polár takaró védelmében jólesik egyet társasjátékozni vagy mesét olvasni. A gyerekek szeretnek rohangálni, ugrálni, de amikor lepihennek, takard be egy takaróval, ki ne hűljön.

A délutáni alváshoz is elegendő, ha csak betakarod egy takaróval, nem muszáj az ágyba kényszerítened. 

A polár takaró ágytakarónak is használható. Nem kell minden reggel beágyaznotok, elég, ha megigazítod az ágyneműt és letakarod a takaróval. A szoba azonnal rendezett lesz kevés tennivalóval is.

Kezdődhet a játék? Építsetek szuper bunkert a polár takaróból. Rendezd be, vigyetek bele egy elemlámpát is! Mesélhettek történeteket, vagy megbeszélhetitek, ami a szívét nyomja.

Milyen takarót vásárolj a gyermeknek?

Minden gyerek imádja a mesehősöket, és szeretik kedvenceiket a szobájukban is látni. Akár a függöny, a szőnyeg, az ágynemű vagy a polár takarója is lehet mesefigurás, így a szobája tükrözni fogja a személyiségét. Figyeljetek azért arra, hogy ne legyen túl sok sem, mert szükség van a harmóniára és a nyugalomra is! Ha takaród vásárolsz, akkor először döntsd el, hogy mire szeretnéd használni. Ha az ágyára szeretnél ágytakarót, akkor mérd le, és a megfelelő méretek közül válogass. Ebbe már a gyermeket is bevonhatod, hadd döntse el ő, hogy melyik tetszik neki.

A polár takaróra minden háztartásban szükség van, láthatod, mennyiféle területen tudod használni. Szerezz be belőle több darabot is, hogy mindig kéznél legyen, akár az autóban, akár a nyaralóban vagy a lakásban. A hideg őszi estéken így nem kell attól tartanod, hogy fázni fog gyermeked, hanem biztonságban érezheti magát a pihe-puha polár takaróba burkolózva.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: