DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 12. péntek

Egyéb hírek

II. Erzsébet királynőt gyászolja az F1

Életének 97. évében elhunyt II. Erzsébet, az Egyesült Királyság királynője. A hét évtizeden át regnáló uralkodót a sportvilág is gyászolja, ez alól az F1 sem kivétel.

részletek

A piros autók több balesetbe keverednek?

A konzervatív vásárlók nagyobb valószínűséggel választják a megszokott színű járműveket, míg az extrovertáltabb vezetők az élénk színeket részesítik előnyben.

részletek

Rommá törte a milliárdos Paganit

Zágráb utcáin demonstrálta a különleges Pagani Zonda HP Barchetta képességeit a sofőr, de a 789 lóerő szétszaladt – a 17 millió dolláros autó jelentős kárt szenvedett.

részletek

Binotto: Nagyapám rajongott a Ferrariért

Bár már jelentős ideje a Ferrarinál dolgozik, valójában Mattia Binotto gyerekkorától fogva kötődik a maranellói alakulathoz. A csapatfőnök most elárult pár dolgot erről.

részletek

Vettel: Beszéljünk a mentális gondokról

A négyszeres világbajnok szerint sokan a gyengeség jelének vélik, ha egy sportoló mentális gondokkal küzd, pedig teljesen normális jelenség. Ez a társadalom egyik problémája.

részletek

HONOR az IFA 2022-es termékbemutatón

A HONOR függetlenné válása óta először szerepelt az IFA színpadán: George Zhao vezérigazgató az innovációt és a nyitott együttműködést nevezte meg a vállalat kiemelt céljaiként.

részletek

A rendőrök előtt füstölt gumit a BMW-s

A rendőrök meg is fordultak, de aligha érték utol a figyelmet magára irányító BMW sofőrjét Budapesten.

részletek

Lauda volt autójának testvére Sopronban

Korábban a legendás F1-es világbajnok is autóba ült a Hűség Városában, ennek az 1969-es technikának egy helyreállított változatával találkozhattunk Sopronban.

részletek

Bemutatkozik a vadonatúj Lexus RX

A Lexus célja a nagy méretű prémium SUV modell, az RX újraalkotása volt, méghozzá a típus gazdag örökségét alapul véve, de mindeközben áttörve a formai és technológia határokat...

részletek

A Sonic the Hedgehog kalandos útja a hírnévig

Merülj el velünk a Sonic the Hedgehog-történelemben, és nézzük át a ma már közel 1,5 milliárdos eladásokkal büszkélkedő karakter történet.

részletek

Todt: Néha heti háromszor látom Michaelt

Michael Schumacher a legjobb kezekben van – üzente a rajongóknak egykori csapatfőnöke, aki a német családjához fűződő kapcsolatáról is beszélt: amíg él, jóban marad velük.

részletek

Verstappen tiszti kitüntetést kapott

Bizonyos tekintetben a tavaly lovaggá ütött Lewis Hamilton nyomdokaiba lépett a Red Bull versenyzője: az Orange-Nassau Rend tiszti tagja lett a regnáló F1-es világbajnok.

részletek