DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 12. péntek

Egyéb hírek

Trendvadász: A Formula Plaza ajánlatai

Megérkezett az ősz, ezzel pedig visszaesünk a szürke hétköznapok valóságába, de talán a következő termékek feldobhatják a hangulatunkat az esős napokon is.

részletek

Hamarosan jön az Ecclestone-sorozat

A tervek szerint decemberben érkezik az F1 korábbi első emberének, Bernie Ecclestone-nak az életét és pályáját bemutató dokumentumfilm-széria, amely a „Lucky” címet fogja viselni.

részletek

BMW i4 M50 exkluzív különkiadás

A tisztán elektromos meghajtású BMW M Performance modell limitált szériája egyedülálló karosszéria-kiegészítőket és hamisítatlan utastéri részleteket tartogat.

részletek

Hogyan spóroljunk motorkerékpár-vásárláskor?

Mindenki szeretne mielőbb hozzájutni álmai motorkerékpárjához, ám a rendkívül magas árak és a kínálat szűkössége gyakran megnehezíti, hogy azonnal megvalósítsuk az elképzeléseinket.

részletek

Megvannak a BMW újdonságok hazai árai

A BMW X modellcsalád belépő szintű tagjainak legújabb képviselői és a BMW M kínálat legújabb tagja, a BMW XM is rendelhetővé vált Magyarországon.

részletek

Kiss: Esőkertavatás az állatok világnapján

Alighogy hazaért idei, ismét Európai-bajnoki címmel zárt jaramai futamról, máris csúcsra járatta állatvédelmi önkéntes munkáját Kiss Norbi, a Kápolnai Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi tagja.

részletek

Menetpróba - Mazda MX–5 G132 Edition 100

A bemutatása után évekkel is érdekes az MX–5 negyedik generációja, mert ilyen őszinte és közvetlen sportautót ma már alig találunk. A japán roadstert a Mazda századik születésnapjára készült...

részletek

Track Pack: új szinten a Focus ST

A sebesség megszállottjai most még magasabbra srófolhatják Focus ST modelljük versenypálya-teljesítményét az izomautó legújabb generációjának Track Pack változatával.

részletek

Visszafelé még élvezetesebb Suzuka?

A Japán Nagydíj 2019-et követően tér vissza a száguldó cirkusz vérkeringésébe. Vajon menetiránnyal szemben is annyira magával ragadó Suzuka, mint a menetirány szerint?

részletek

Vettel megkérdőjelezi Verstappen neveltetését

Sebastian Vettel úgy véli, Jos Verstappen nem biztos, hogy a legmegfelelőbb módon készítette fel fiát az autóversenyzés világára. Max Verstappen viselkedése szerinte apja módszereit tükrözi.

részletek

Megérkezett az új Maserati GranTurismo

Új köntösben a Maserati ikonikus modellje: az olasz luxusautó-márka hivatalosan is bemutatta az új GranTurismót, a brand történelmének első 100%-ban elektromos hajtáslánccal szerelt modelljét.

részletek

Tippek: legyél profi sofőr ősszel is!

Bár a környezet őszi változásai akár szépek is lehetnek, az autósok számára mégis veszélyforrást jelentenek. A Mio™ megmutatja, hogyan álld meg a helyed a volán mögött az év utolsó hónapjaiban is!

részletek