DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 15. kedd
Egyéb

Egy amerikai kamionsofőr tapasztalatai a felhőbányászat kapcsán

Az Egyesült Államok republikánus elnökjelöltje, Donald John Trump a Bitcoin 2024 konferencián, Nashville-ben, Tennessee államban tartott beszédet, ahol kriptovaluta-párti jelöltként pozicionálta magát a november 5-i elnökválasztás előtt.

kamion1



Trump kijelentette, hogy az Egyesült Államokat a világ vezetőjévé tenné a kriptovaluták terén, és barátságosabb szabályozási politikákat fogadna el, mint a lehetséges demokrata elnökjelölt, Kamala Harris alelnök.

Az egyik haszonélvező a 49 éves kamionsofőr, Grace John, aki boldogan vált a CryptoKeying VIP felhasználójává. A platform és a befektetők közötti win-win helyzetet teremtett a megjelenése óta. A befektetők számára a felhő alapú számítási teljesítményben való részvétel folyamata ugyanolyan egyszerű, mint az online vásárlás. A befektetőknek csak ki kell választaniuk a megfelelő felhő alapú számítási teljesítmény szerződést, és meg kell fizetniük a díjat ahhoz, hogy a CryptoKeying felhőbányászati teljesítményének érvényességi ideje alatt folyamatosan hozzájuthassanak a megfelelő digitális kriptovalutához. Így változtatta meg ez az életét.

kamion2

Mielőtt belekezdett volna a kriptovaluta felhőbányászatba, Grace John munkanélküli volt, de ma már saját teherautó-kölcsönző cége van.

„Munkanélküli voltam korábban… Most saját vállalkozásom van” – mondta a 49 éves.

Grace John kriptovaluta felhőbányászati útja akkor kezdődött, amikor Samuel Scagnetti, a világ vezető felhőbányászati szolgáltatási platformjának vezérigazgatója a Cryptokeying felhőbányászati platformot ajánlotta neki.

Így bátran kipróbálta a Cryptokeying felhőbányászati projektet, és sikeresen profitált belőle, hamarosan bővítette vállalkozását.

Ma már egy Shuntong Truck Rental nevű céget irányít, tíz sofőrt foglalkoztat, és három nehézteherautót vásárolt a felhőbányászatból származó nyereségéből.

Váratlan profitmodell

A digitális átalakulás folyamatában a felhő alapú számítási platformok megjelenése alacsonyabb bányászati küszöbökkel, több lehetőséggel és win-win üzleti modellekkel azt jelzi, hogy elérkezett a „mindenki számára elérhető felhőbányászat kora”. A CryptoKeying bányászata a kor szülötte, és elkötelezett a globális konszenzus megteremtése mellett, lehetővé téve, hogy a konszenzus végtelen gazdagságot teremtsen. A CryptoKeying lehetőséget biztosít arra, hogy akár napi 1000 dollárt vagy még többet keressen, ezáltal az online meggazdagodás álmait valósággá teheti.

A CryptoKeying nemrég indított egy új megoldást az egykattintásos felhőbányászatra. Ez egy olyan program, amely lehetővé teszi, hogy az emberek könnyen megtapasztalják a felhőbányászat által nyújtott jelentős előnyöket, és még új felhasználóknak azonnali, 10 dollár értékű bónuszt is biztosítanak, hogy ösztönözzék a használat megkezdésére.

 kamion3

Ezenkívül a CryptoKeying magas meghívási jutalmakat és reklámjutalmakat is kínál:

– Meghívási bevétel: Növeld bányászati bevételeidet barátok meghívásával. Folyamatos 3%-os bányászati aktivitási jutalmat kapsz.

– VIP bónusz: Szerezz kumulatív befektetési VIP bónuszokat hosszú távú befektetések révén, akár 500 000 dollárig.

– Reklámjutalom: A CryptoKeying 50 millió dolláros reklámjutalma vár rád. Amennyiben elegendő erőforrással rendelkezel, bármikor részt vehetsz.

Ahogy a kriptovaluta piac tovább növekszik, a CryptoKeying továbbra is úttörő szerepet játszik a területen, egyszerű módszert biztosítva a profit eléréséhez. Legyél akár tapasztalt kriptovaluta rajongó, akár teljes kezdő, a CryptoKeying szívesen lát a könnyű passzív jövedelem szerzők között.

Összességében a CryptoKeying bizonyítja, hogy az egyszerűségnek ereje van a kriptovaluta világában. Hangsúlyozza a felhasználóbarát jelleget, a biztonságot és a napi többletjövedelem kereseti lehetőségét, egyedi lehetőségeket kínálva kezdőknek és szakértőknek egyaránt. Csatlakozz a CryptoKeyinghez még ma, és indulj el az online gazdagság legegyszerűbb, de leggyümölcsözőbb útján.

Az új és régi felhasználók kényelmének érdekében a CryptoKeying elindította a legújabb alkalmazás telepítési csomagját. További információkért kérjük, látogass el a CryptoKeying hivatalos weboldalára: https://cryptokeying.com/ 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: