DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 25. szerda
Egyéb

Mobil autómosás, mellyel idő és pénz takarítható meg

A mobil autómosás az elmúlt években egyre népszerűbbé vált, ez nem véletlen, hiszen rohanó világunkban egyre jobban éhezünk a gyors megoldásokra.

https-__cleango.hu_ - 2024 szeptember - Cikk3



Kecsegtető a gondolat, hogy nem kell elhagyni otthonunkat vagy munkahelyünket ahhoz, hogy autóink ragyogjanak: a szolgáltatás házhoz jön. Ez az opció mindenképpen kényelmes, időt spórolunk vele. 

Az autómosás árak elég széles skálán mozognak. A környezetbarát autótisztítási technológiákat alkalmazó cégek, mint pl. a Cleango, törekszenek arra, hogy megfizethető legyen bárki számára ez a szuper szolgáltatás. Ha előregondolkodunk és bérletet váasárolunk, akkor még kedvezőbb árakkal találkozunk. De vajon tényleg megéri-e mobil autómosást választani? Nézzük meg részletesebben!

 

Mobil autómosás – mit nyerünk vele?

A hagyományos cégekkel ellentétben, ahol az autót személyesen kell elvinni a mosóba, majd várakozni a sorban, ennek mobil változata lehetővé teszi, hogy mindeközben más, fontosabb tevékenységekkel foglalkozzunk. 

Ha fontos számunkra a környezetünk megóvása, akkor gondoljunk arra, hogy kevesebb vizet használnak, mint a hagyományos autómosók. Egyes szolgáltatók minimális, akár néhány deciliternyi vizet használnak, ami nem elhanyagolható különbség a klasszikus mosókban felhasznált 100-150 literhez képest. 

 

Rugalmasan alkalmazkodik a mi időbeosztásunkhoz

Kellemes gondolat az, hogy a naptárban nem kell rögzíteni az “autómosás” opciót. Egyetlen egy dologra kell figyelni, hogy a tisztítást végző szakembereknek rendelkezésre álljon a jármű a megbeszélt helyen és időben. Semmi több, mi ez idő alatt nyugodtan intézhetjük a napi feladatokat. Gondoljunk csak bele, egy edzés ideje alatt bőven tisztára mossák az autókat. Jól hangzik, ugye? 

 

Mivel számoljunk, ha az anyagi oldalát nézzük?

Ha hátrányt kell említünk, akkor az talán első ránézésre az árakban keresendő. Általánosságban elmondható, hogy a mobil autómosás valamivel drágább lehet, mint a hagyományos autómosók, ugyanakkor ennek megvan a magyarázta. Az extra szolgáltatás, azaz a kiszállás és a helyszíni munka plusz költségeket jelent a szolgáltatóra nézve. Azonban, ha figyelembe vesszük azt, hogy nem kell időt és energiát pazarolni az autómosás megszervezésére, akkor ez a többletköltség gyorsan megtérül. 

 

Bérletvásárlással csökkenthetjük a költséget

A mobil autómosó szolgáltatók gyakran kínálnak különféle kedvezményeket, ha rendszeresen igénybe vesszük szolgáltatásaikat, például bérlet formájában. Ha valaki gyakran mossa autóját, például kéthetente, egy bérlet megvásárlásával nem kevés megtakarítást érhet el – akár 20%-ot is. Ha te azok táborát erősíted, akik szeretik tisztán tartani az autójukat és az sem akadály, hogy elköteleződj egy szolgáltató mellett, akkor a bérlet jó megoldás lesz. 

Ha mindent összeadunk, le kell szögeznünk, hogy a mobil autómosás ára hosszú távon megtérülhet, hiszen az autónk tisztán tartása közben még a környezetünkre is odafigyelhetünk.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: