DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 10. kedd
Egyéb

Felhőtlen nyaralás lakóautóval – bérelhető miskolci járművek

Hegyek, völgyek, homokos tengerpart, turisztikai látványosságok, történelmi jelentőségű helyek, szállodák, apartmanok, sátras vadkemping, aktív kikapcsolódás, vagy abszolút semmittevés. Ki erre, ki arra esküszik, ha nyaralásról van szó, ám a bátrabbaknak életre szóló élményt nyújthat a lakóautó, amelyet már Miskolcról is kedvező árakon elérhetünk.

Szinte mindegy, hogy előre megtervezett menetrend szerint vágunk neki a nagyvilágnak, vagy a véletlenre bízzuk magunkat, a miskolcilakoauto.hu kínálatával páratlan vakációban lehet részünk. A bérelhető járművek előnye, hogy új dimenziókat nyithatnak az utazásban, illetve rugalmasságot és valódi, kötetlen szabadságot biztosítanak. Mindezt anélkül, hogy a szállás miatt kellene aggódnunk.

lakó6



lakó5

lakó4

A teljesen felszerelt Ford Transit Rimor Kiling és Fiat Ducato Summit Prime 600 modellek az év bármely időszakában rendelkezésünkre állnak, hogy felejthetetlenné tegyék az élménydús és gondtalan kikapcsolódást. Legyen szó családi, vagy kettesben töltött romantikus nyaralásról, a járművek által nyújtott maximális kényelem garantált. A komfortos fekhelyeken eltöltött éjszaka és a reggeli kávé után készíthetünk bármilyen finomságot, hiszen az autókat konyhai főzőlapokkal, melegvízzel, sütővel és hűtőszekrénnyel is ellátták. Épp úgy, ahogy a zuhanyzás, fűtés, hűtés, WC használat kérdése is megoldott. Mindezek mellett rengeteg fiókot, szekrényt és egyéb praktikus tárolót, helyet vehetünk igénybe.

lakó2

lakó3

lakó1

A kempingekben gyorsan és egyszerűen vételezhetünk áramot, illetve vizet, miközben a természetben élvezhetjük az önfeledt kikapcsolódást. A guruló szállások nemcsak praktikusság, de esztétika dolgában is jeleskednek. Belső tereik kialakítása igényes, felszerelésük, bútoraik modernek.

Ha felvesszük a kapcsolatot a miskolcilakoauto.hu weboldalon keresztül a bérbeadókkal, és lefoglaljuk a járművet (a +36709474611-es telefonszám is rendelkezésre áll), már jöhet is egy könnyed kirándulás, horgásztúra, akár egy őszi kiruccanás melegebb vidékekre, vagy egy sítúra a barátokkal. Aki hajlandó belevetni magát egy új kalandba és egy alkalom erejéig szakítani a hagyományokkal, biztosan nem fogja megbánni.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: