DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
Egyéb

Miért jó választás az iskolai kulacs a műanyag palack helyett?

A műanyag flakonok ideje már lejárt, a fenntarthatóság és a kényelem az elmúlt években egyre fontosabb lett. Sokkal hatékonyabb valamilyen alternatív megoldást használni a mindennapokban. A gyerekek számára a legjobb választás például az iskolai kulacs, amit kicsik és nagyok egyaránt magukkal vihetnek.

Mit tud egy modern iskolai kulacs?

Természetesen kulacs és kulacs között is hatalmas különbség van. Az elmúlt években rengeteget fejlődtek ezek az eszközök. Elég megnézni a Termoszbolt.hu iskolai kulacsok kínálatát, és máris elkezdhetjük a böngészést a legjobb termékek között. 

Egy olyan tárolótól, amiben folyadék található, több elvárásunk is van. Ezek közé tartozik az, hogy ne legyen túl kicsi, férjen el benne elég ital, de túl nagy se legyen, hogy kényelmesen magunkkal tudjuk vinni.

Megfelelően zárjon, hogy a csepegés, kifolyás miatt ne kelljen aggódni. A strapát is jó, ha bírja, mivel az iskolatáska gyakran odaütődik egy-két dologhoz. A tisztítása se okozzon kihívást, gyorsan fel lehessen tölteni, vagy kicserélni benne az italt. Az is egy jó pont, ha fel tudjuk valahova akasztani. Ma már könnyedén találhatunk olyan iskolai kulacsot, amely minden szempontnak, elvárásnak megfelel.



Minden korosztály számára megfelelő választás lehet egy ilyen tároló. A minőségi darabok 3 az 1-ben funkciójú tetővel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy lehetővé teszi a folyamatosan zárt, nyitott és gomb nyomásakor nyitott funkciót is. Minden szituációban könnyedén használhatjuk ennek a segítségével. Ha nyugodtan ülünk az irodában, akkor maradhat az állandóan nyitott állapot, úgy tudunk belőle inni, mint egy pohárból. Ha úton vagyunk, akkor mehet a zárt funkció, hogy garantáltan biztonságban legyen a táska tartalma.

Kicsik és nagyok egyaránt használhatják

A kulacsok tökéletes alternatívát jelentenek a műanyag flakonok helyett. Utóbbiak használata kényelmetlen, könnyen megsérülnek, ami igazán kellemetlen tud lenni, ha éppen a táskában történik meg a baleset. Egy modern kulacs már mosogatógépben is mosható, teljesen BPA-mentes, tritan testtel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy strapabíró, ütésálló és a szagok sem maradnak meg benne.

Szivárgásmentes kialakításának köszönhetően nyugodtan hordozható a táskában a könyvek, füzetek mellett. Gumis markolat részével a fogása is kényelmes lesz.

Megnyerő megjelenések közül lehet válogatni

Az iskolai kulacsok többsége letisztult külsővel rendelkezik, de különleges mintákból sincs hiány. Többféle méret közül lehet válogatni. Vannak 330 milliliteresek, de 500, 750 és 1000 milliliteres változat is egyaránt elérhető.

A vásárlást érdemes alaposan átgondolni, mivel egy ilyen kiegészítő több éven keresztül képes ellátni a feladatát. Különböző extrákkal is találkozhatunk, mint amilyen az is, hogy fel lehet őket akasztani akár a táskára, vagy máshova, hogy mindig elérhető közelségben legyenek.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: