DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Szövegírás kurzus vállalkozóknak, marketing szakembereknek, szakmabelieknek

A szövegírás minden cég életében egy kikerülhetetlen területet jelent. Megfelelő készségekre, fordulatos megfogalmazásra, történetmesélésre egyaránt szükséged lehet landing oldalak szövegezésénél, blogbejegyzések, termékszövegek írásánál, hírlevelek összeállításánál.

7blog.hu - 2023 március - LinkMarketing - 5



Tanulj profi szakértőktől!

Érdekelnek a szövegírás alaptechnikái? Jobban megismernéd a különböző szövegtípusokat? Belemélyednél a vázlatkészítés rejtelmeibe? Ez esetben ajánljuk figyelmedbe a 7Blog szövegírás oktatását, melynek keretein belül tanulhatsz a szócsokor technikáról, a vödör-brigád módszerről és további inspiráló tippekkel gazdagodhatsz! A kurzus révén pontosan érteni fogod az alulírás és a túlírás problémáját. 

A tudásod fejlesztésével olyan cikkeket, hirdetésszövegeket írhatsz, melyek garantáltan megszólítják a célcsoportodat! Természetesen ehhez ismerned kell a vevőkörödet, hiszen ez az alapja annak, hogy az ő nyelvükön a gondjaikra kínálj megoldást. 

Figyelemfelkeltő szófordulatokkal, ütős szlogenekkel végre elfelejtheted a vérszegény megfogalmazásokat! A kulcs a sikerhez a tudásodban rejlik! Fejleszd íráskészséged, ismerj meg hatékony technikákat, hogy az üzeneted mindenképpen célba érhessen!

A kurzus javasolt vállalkozóknak, online marketing szakembereknek, szövegíróknak egyaránt. Amennyiben pusztán csak érdekel a témakör, akkor is vágj bele nyugodt szívvel!

 

A szövegírás az alapja minden vállalkozásnak!

Egyesek nem fordítanak kellő figyelmet erre a területre, pedig egyértelműen behálózza az online marketing összes részfolyamatát. Gondolj csak bele, amikor elkészíted életed első hirdetését, szükséged lesz egy ütős szövegre, ahogyan a megírt bejegyzéseknél is törekedned kell az érdekes, edukáló tartalmakra. 

Sőt, a hírleveleid sem lehetnek dögunalmasak, ha komoly eredményt szeretnél. Még néhány példát említve, az sem mindegy, hogy milyenek a landing oldalaid tartalmai, webshop esetén pedig kiemelten fontos a jó termékszöveg, ami valóban képes eladni. 

Megannyi feladat, mégis mindegyiknél létfontosságú az írás. Egyesek becsapják magukat, úgy hiszik, hogy nem ezen áll vagy bukik a siker. Pedig az igazság az, hogy döntően a szófordulatokon, illetve a gondosan megalkotott mondatokon múlik. A célcsoport nyelvezetén megírt, az ő problémáikkal kapcsolat tartalmak fognak ugyanis tarolni. 

 

Milyen előnyökhöz juthatsz az oktatás révén?

Megismerkedhetsz az alaptechnikákkal, illetve a leggyakrabban elkövetett hibákkal. Elmélyedhetsz a vázlatkészítés módszereiben. Tanulhatsz a különböző szövegtípusokról, illetve arról is, hogy az egyes közösségi média felületekhez milyen tartalom passzol leginkább. A kurzus végére ütős címeket, cselekvésre ösztönző szófordulatokat fogsz írni. 

Mindez pedig az egyik legerősebb fegyvered lehet a vállalkozásodban! Miért ne fejlesztenéd ezt a mérhetetlenül sokat érő készséget? 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: