DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

Így reagáltak az F1-es pilóták a vb-döntőre

Fernando Alonso argentin mezben pózolt, Carlos Sainz, Sergio Perez, Lewis Hamilton és George Russell is gratulált Lionel Messiéknek.

A Formula-1-es pilóták közül is jó páran reagáltak a labdarúgó-világbajnokság vasárnapi döntőjére, ahol szenzációs meccsen, 3-3 után tizenegyesekkel Argentína lett a bajnok Franciaországgal szemben. 

A két francia, Esteban Ocon és Pierre Gasly is jelentkezett: Ocon köszönetet mondott a válogatottnak, Gasly pedig a helyszínen szurkolt, és még a mérkőzés előtt posztolt egy képet azzal, hogy győzzön a jobb.

ocon2 gasly



A többiek viszont Argentínát éltették. Lewis Hamilton egy Lionel Messit ábrázoló képet posztolt egy tapsoló emojival, Sergio Perez azt írta, hogy az argentinok mindenki másnál jobban megérdemlik a győzelmet, Carlos Sainz gratulált Argentínának és együtt örült minden argentinnal, George Russell mindkét csapatot dicsérte és gratulált Argentínának, illetve Messinek, Fernando Alonso pedig egyenesen argentin mezben jelentkezett, azt írva, hogy minden argentin barátjának gratulál.

 hamilton2 russell2

sainz2 alonso

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Checo Pérez (@schecoperez) által megosztott bejegyzés

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: