DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 8. szerda
Egyéb

Férfi bakancs hideg időkre

A hűvös idő megjelenésével a vászoncipők és szabadidő cipők a cipősszekrény mélyére jutnak, és előkerülnek a bakancsok. Egy ilyen cipőben akkor is komfortosan érezheti magát, ha az egész napja rohanásból áll.

Minden férfi más és más stílussal rendelkezik, bakancsok azonban változatos kialakításban és színben elérhetőek. Nézzük most meg, hogyan lehet kiválasztani a megfelelő bakancsot a télre!

vibacipo.hu - 2022 október - LinkMarketing - 1



Ezek egy férfi bakancs előnyei

Sokan attól tartanak, hogy a téli időben viselendő lábbelik kényelmetlenek, túlságosan melegek, így befülled a láb, ráadásul ormótlanok is. Ez azonban egyáltalán nincs így, hiszen a VIBA cipő webáruház férfi cipő kínálatában felfedezhető téli lábbelik egytől egyig roppant komfortosak, időtállóak, és védik a lábat a hideg, csapadékos időben is. A választékot olyan nívós márkák képezik, mint a Josef Seibel, a Fretz men, a Bugatti vagy éppen a Waldlaufer. 

Ezen termékek között elegánsabb, letisztult darabokat is felfedezhet, amelyek megfelelőek munkába vagy bármilyen komolyabb alkalomra. A sportos kivitelezésű modellek ugyanakkor a hétköznapokra jelentenek kiváló viseletet, sétához, iskolába vagy bármilyen szabadidős programra megfelelőek. 

Egy minőségi bakancs kifinomultságot sugároz, divatos, fiatalos megjelenést kölcsönöz, és nem utolsósorban önbizalommal ruházza fel viselőjét. Olyan alapvető lábbeli típus, amely nem hiányozhat egyetlen férfi cipős polcáról sem.

Bakancsok igényekre szabva

Ma már feltűnő, vagány bakancsok és klasszikus, letiszult termékek is kaphatóak. A legfontosabb, hogy minden esetben olyan lábbeli mellett tegye le a voksot, amely jól passzol a stílusához és a ruhatárához. Ha a hagyományos, egyszerű modelleket kedveli, vásároljon egy fekete vagy barna cipőt, amely minden öltözékhez jól illik, sőt akár még egy elegáns öltözékkel együtt is megállja a helyét. 

Azok azonban, akik szeretnének kitűnni a tömegből, válasszanak valamilyen különlegesebb bakancsot! Egy megbízható darab vízálló is, így a csapadékos, havas, latyakos időben is védi a lábakat az átázástól és a hidegtől, sőt, akár még egy szánkózáshoz vagy hógolyó csatához is felveheti őket. 

A méret a lényeg

Fontos, hogy csakis méretben tökéletesen passzoló darabot válasszon, hiszen az sem előnyös, ha túl nagy, ahogy az sem, ha túl kicsi méretű a lábbeli. Míg a kicsi szorítani fogja a lábát, a túl bő cipőben lötyögni fog a lábfej, ami nem teszi lehetővé a biztonságos közlekedést. Ma már léteznek kifejezetten a széles lábfejjel rendelkezők számára készült bakancsok is, érdemes ezek között is szétnézni. 

Ha márkás, minőségi darabot vásárol, hosszú ideig nem kell bajlódnia a cipőkereséssel, hiszen egy ilyen termék hosszú évekig hordható. Ha nemcsak időt, de pénzt is szeretne spórolni bakancsvétel közben, válassza az online vásárlás lehetőségét, amely a legkényelmesebb vásárlási módnak tekinthető.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: