DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 8. szerda
Egyéb

Ezt tudja egy profi diszpécser interfész

Ma már egy profi ételkiszállítási szoftver rengeteg funkciót tartalmaz, hatalmas terhet tud levenni mind a futárok válláról, mind pedig a diszpécserekéről. Számos kiváló funkcióval, automatizálási lehetőséggel és kommunikációs képességgel rendelkeznek, melyek mind-mind hatalmas előnyt jelentenek a konkurenciával szemben.

Diszpécser interfész - funkciók egy ételkiszállításhoz való szoftverben

A futárszolgálat munkatársait operatívan irányító munkatársak számára készülnek ezek az interfészek. Ételkiszállításhoz szoftver - a legjobb megoldások már a piacon vannak, úgy mint a Deliveo: Futár szoftver, amit nemcsak alapfunkcióként tartalmazza az integrációt, de mindezt több mint 10 nyelven is tudja biztosítani az ügyfelei számára.

deliveo.eu - 2022 október - LinkMarketing - 1



De nézzük is, hogy miért fontos ez, milyen főbb funkciói vannak:

  • A diszpécser által van lehetőség közvetlen kézbesítésre és csomagfelvételre.

  • Előre tudja jelezni az új, még le nem adott megrendeléseket.

  • Módosítható, befejezhető vagy akár törölhető is bármely ügyfél által elkezdett futárrendelés.

  • A csomaghelyek és futárok között van lehetőség tömeges transzportra.

  • Utánvétként be lehet állítani akár küldeményenként is más-más devizanemet.

  • Több nyelven is elérhető.

  • Exportálási lehetőséget tartalmaz más programok számára.

  • Elszámoltathatóak a futárok az utánvételi díjakkal.

  • Precízen követhetővé válnak az utánvétek visszautalásai.

  • Optimalizálhatóak az útvonalak.

Küldemény létrehozás többféleképpen

Kézi rögzítéssel vagy importtal is létrehozhatóak új küldemények. Ugyanakkor akár elektronikus úton, API-n keresztül is érkezhetnek, például közvetlen a honlapunkról vagy webshopunkból.

Fejlett kommunikációs megoldások

Egy profi ételkiszállító szoftvernek tudnia kell kommunikálni a címzettekkel és akár a feladókkal is. E-mail és SMS küldési lehetőségre is szükség lehet, így mindkettőt tudnia kell. Jól jön ez a funkció csomagfeladáskor, sikeres kézbesítéskor és sikertelen kézbesítési kísérlet esetén is. Az üzenetek sablonjait tetszőlegesen mi magunk írhatjuk meg, és később bármikor módosíthatjuk is.

Címek, útvonalak és szabályok kezelése

A Deliveo: Futár szoftverhez hasonló profi szoftverek kiválóan kezelik a címeket, melyeket pillanatok alatt vissza is tudunk keresni. Egyúttal segít abban, hogy automatikusan optimális sorrendbe állítja a címzetteket, amivel időt és üzemanyagot spórol meg a futároknak. Kiváló funkció a szabályok létrehozása és kezelése is. Ennek a segítségével előre megadott szabályok alapján lehet például automatizálni a csomagkiosztást.

Naplózás és statisztikák

Többféle naplózás is megtörténik automatikusan. Ilyen a kiküldött e-maileké és SMS-eké, az API napló, a partnerekkel történt kommunikáció vagy a készletek változásainak naplózása.

Emellett kiváló statisztikákat is készülnek például a csomagok és kézbesítések számáról, és persze visszapattanó statisztika is ügyfélre és futárra egyaránt. És mindez még közel sem minden funkció! Számos további lehetőséget tartalmaz egy ilyen kiváló szoftver.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: