DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 19. csütörtök
Egyéb

A papír- és nyomdaipari termékek mindennapjaink részei

Ha beszerzőként vagy magánemberként vásárolsz, szinte minden esetben legalább egy, ha nem több nyomdaipari termékkel is kapcsolatba kerülsz a folyamat során. Kezdődik ez az információgyűjtéssel. Gyakran a komoly szakcikkek még ma is csak nyomtatott szakmai kiadványokban hozzáférhetők, amelyeket nyomtatással állítanak elő, nem is szólva a katalógusokról.

Az íróasztalodra számos termék a papíripar jóvoltából kerül. A különféle termékeken a címkék vagy maga a nyomtatott, hajlékony falú csomagolóanyag közvetít nélkülözhetetlen információkat. Nem utolsósorban pedig a hullámpapírgyártás a megbízható és biztonságos szállításhoz adja a csomagolóanyagok nagy részét.

https-__cadmas.hu_ - 2022 október - Cikk1



A tökéletes eredményért

A cadmas.hu weboldal tesa termékei az ipari, kereskedelmi és privát szektor számára is remek anyagokat és megoldásokat kínálnak a ragasztás szerteágazó területén. Ezekkel a termékekkel garantáltan könnyebbé és hatékonyabbá teheted a folyamataid, és hosszú évtizedes megbízható minőségük soha nem okoz majd csalódást neked. Mindegyik tesa anyagban az a közös, hogy egyszerűen jobb és hatékonyabb velük dolgozni, és az eredmény igazán látványos.

Ideális többcélú rögzítéshez sok iparágban

Ipari felhasználásra már forgalmaznak olyan többcélú tesa szalagokat, amelyek igazából hasonlatosak az igazi ezermesterekéhez. Amellett, hogy viszkoelasztikus tulajdonságokkal és hatalmas ragasztóerővel bírnak, még képesek elnyelni és eloszlatni is a ragasztási folyamat során fellépő feszültségeket is. Emellett pedig az elemek közötti hőtágulási különbözőségeket is ellensúlyozzák.

Sok többcélú ragasztási alkalmazáshoz jelentik az ideális és egyértelmű megoldást. A nyomdaiparban a nagyon fejlett tekercsváltó szalagok rendkívüli mértékben megkönnyítik a munkát és hozzájárulnak a hatékonysághoz és eredményességhez is. Egyáltalán nem mindegy, hogy az alkalmazott ragasztóanyag milyen gyorsan illeszkedik és hogyan viselkedik eltérő időjárási körülmények között.

Végtelenítő szalagok

A papír- és nyomdaipar igazán hatékonyan alkalmazza a végtelenítő szalagokat, hiszen ezen a területen sem lényegtelen, hogy a gyártási folyamatok mennyire hatékonyak, hibátlanok és gyorsak. Sokkal kisebb költséggel lehet előállítani a termékeket, ha nincs állandó leállás és nem keletkezik állandóan nagy számú selejt. Ezt a folyamatot segíti igen eredményesen a végtelenítő szalagok számos fajtája. Innovatív megoldásokat kell folyamatosan alkalmazni, hogy a legjobb költséggel lehessen a végterméket előállítani, és még a környezetvédelmi szempontokat is maximálisan figyelembe lehessen venni. A tesa gyorsillesztési megoldásai ebben jelentenek áttörést, így a papírgyártók és a nyomdák is sokkal stabilabb minőséget tudnak elérni a gyártási folyamataik során egyre inkább fenntarthatóan. Ezek eredményét pedig mi, vásárlók élvezhetjük.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: