DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 19. csütörtök
Egyéb

Neked is jár a végleges szőrtelenítés!

Ugye Te is jártál már úgy, hogy épp akkor maradt el a borotválás, amikor szoknyában kellett megjelenni? Vagy eljutottál ugyan a kozmetikushoz, de a frissen gyantázott bőröd nem volt szép látvány.

Akár magad gondoskodsz a szőrtelen bőrről, akár a kozmetikát keresed fel időnként, ez a procedúra legtöbbször kellemetlen és időrabló számodra. Miért ne szabadulhatnál meg egyszer és mindenkorra a felesleges szőrszálaidtól? Görgess lejjebb, és elmondjuk, hogyan!

aesthetica.hu - 2022 augusztus - LinkMarketing - 8



Ideiglenes megoldás helyett válaszd a végleges opciót a szőrtelenítésben is!

Az Aesthetica Orvosi Központ TitanLight lézeres szőrtelenítés protokollja egy személyre szabott, hatásos és végleges lézeres szőrtelenítési eljárás. A kezeléssorozat két Lumenis és egy ALMA Soprano Titanium, azaz három csúcstechnológiát képviselő lézer ötvözete. 

Lényege, hogy a három különböző lézerkészülék más-más módon és mélységben juttatja a lézerfényt a bőrrétegbe. Ezzel a különböző mélységben lévő szőrtüszők közül valamennyihez eljut az energia. 

A kezelt szőrtüszőkből már nem nő sötét szőrszál, legfeljebb csak pihék, amik nem erősek és nem vastagok, a végeredmény pedig végleges. A TitanLight lézeres szőrtelenítés protokoll sikeresen alkalmazható az arcon, az intim és az érzékeny területeken is. 

A TitanLight lézeres protokoll előnyei

A TitanLight lézeres szőrtelenítés protokoll a végleges eredmény mellett számos előnnyel jár együtt, ha mellette döntesz. Lássuk most, mik ezek a pozitívumok!

  • Már a kezelések közben, az első három kezelés után jelentősen csökken a szőr sűrűsége, mennyisége, és gyengül a minősége is. 

  • A kezelések a bőrfelület nagyságától és egyéni adottságoktól függően 20 percet, egy órát vesznek igénybe.

  • A végleges szőrtelenítés személyre szabottan történik, ehhez a konzultáció alkalmával az esztétikai tanácsadód megvizsgálja a szőrszálak minőségét. 

  • A kezelés minimális fájdalommal jár, mivel a Lumenis LightSheer Duet diódalézerbe beépített vákuum fájdalomblokkoló hatást vált ki, így kíméletes a bőrhöz. A befejezése után a szakember speciális, oxigénes bőrnyugtató krémmel keni be a bőröd. 

  • Az alkalmakat követő egy-két hétben az elhalt szőrszálak fokozatosan hullanak, helyettük pedig már nem nőnek újak. 

Miért dönts a végleges lézeres szőrtelenítés mellett?

Ha még mindig nem döntöttél a TitanLight végleges lézeres protokoll mellett, íme segítségképpen pár tény. A borotva használatával azon túl, hogy fájdalmas procedúrának teszed ki a bőrödet 2-3 naponta, környezetet is károsító eszközt használsz.

Amikor a gyantázást választod, akkor sem a környezetbarát módszer mellett tetted le a voksod, ráadásul rendkívül sok időt vesz el 3-4 hetente felkeresni a kozmetikust.

A villanófényes eljárás már hatásosabb, mint az előzőek, viszont szintén nem végleges. A végleges lézeres szőrtelenítéssel időt nyersz, nem károsítja a környezetet, és ár-érték arányban is remek. Csak egy kezeléssorozat az Aesthetica Orvosi Központban, és a szőrt elfelejtheted!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: