DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 3. péntek
Egyéb

Miért jó az interneten ismerkedni?

Biztosan számos olyan baráti beszélgetésnek voltál fültanúja, esetleg aktív szereplője, ahol a társkeresés témában felmerült a kérdés: mire jók az online társkeresők?

Természetesen mindig is voltak és lesznek is ellenzői az ismerkedés ezen formájának, de azt kell mondanunk, hogy belőlük leginkább az előítélet beszél, nem a valós tapasztalat. Így aztán ha akad is olyan a baráti körödben, aki “megszólja” az internetes társkeresőkön ismerkedőket, akkor is arra bátorítunk, hogy vagy próbáld meggyőzni a CUPYDO Társkereső online ismerkedési észérveivel, amiket lentebb taglalunk, vagy ha semmi sem használ, hagyd csak rá, hiszen mindenkinek a magánügye, hol, mikor és kivel próbál meg boldog párkapcsolatot kezdeni.

https-__cupydo.hu_ - 2022 július - Cikk2



Minden eltolódott az online térbe

Ha nem lett volna elég a világ digitalizációs fejlődése, ami már rengeteg dolgot, ügyet, folyamatot áthelyezett az online térbe, akkor erre még rátett egy lapáttal a pandémia, ami olyan eseményeket is átvitt a kibertérbe, amiről korábban álmodni sem mertünk. Koncertek, előadások, színházi darabok kerültek online megrendezésre, ezzel is egy lehetőségtől megfosztva az ismerkedni vágyókat.

Hiszen hogy ismerkedjen úgy bárki is, hogy minden résztvevő a saját otthonában a gépe előtt gubbaszt? Hát szinte majdnem sehogy.

Persze a nap végén felmerül a megoldás: ha már minden online, miért ne lehetne a társkeresést is ott megoldani?

Többet tudhatsz meg, mint gondolnád

Egy jól felépített és kellően szoros felügyelet mellett üzemeltetett online társkereső, mint amilyen a CUPYDO Társkereső is, minden esélyed megvan a sikerre!

Nemcsak, hogy olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akikkel a való életben esélyed sem lenne találkozni, de még többet is megtudhatsz az aktuális randipartneredről, mielőtt élőben találkoznál vele.

Hiszen rendelkezésedre áll egy részletesen kitöltött adatlap, jó pár üzenetváltás, sőt esetleg a közösségi médiában is szemrevételezni tudod, hogy kivel is állsz szemben.

Ha bárki azt mondja, hogy az ismerkedésnek ennél biztonságosabb és kockázatmentesebb változata lenne, az bizony valótlanságot állít. 

Manapság már valóban nehéz dolog az ismerkedés, hiszen az emberek ide-odaköltözése miatt már abszolút nem az a klasszikus helyzet áll fenn, mint akár egy vagy két generációval ezelőtt. A világ változik, így nem meglepő, hogy vele együtt változik az ismerkedés módja is.

Ne mondj nemet a változásra!

Az online ismerkedés kicsit olyan, mint az okostelefonok. Lehet ragaszkodni a régi, polifón csengőhangos, nyomógombos verzióhoz, hiszen ott is tudsz üzenetet küldeni és hívásokat intézni, de azért valljuk be, egy okostelefonnal vagy akár a CUPYDO Társkeresővel egy egészen új világ nyílik meg előttünk, amelyet botorság lenne kihagyni!

Tarts lépést a világgal, és biztosan megtalálod a párodat!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: