DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 20. péntek
Egyéb

Spóroljon a Tiplino.hu cashbackportállal

Jó ideje már, hogy az online vásárlás felütötte fejét a világban. Mindig kényelmesebb otthonról, akár a kanapéról körbenézni az üzletekben és olykor még nagyobb akciókra is bukkanhatunk, mintha elmennénk hazulról. Mit szólnának hozzá, ha ezt az online vásárlást megtoldanánk pénzvisszaszerzéssel is? Bizony, jól olvassák, pénzt szerezhet vissza a vásárlásaiból. A Tiplino.hu cashbackportál külön erre szakosodott.

Mi az a cashback?

Maga a cashback szó, pénzvisszaszerzést jelent. Ez a spórolás egyik igazán egyszerű módja. A Tiplinó minden vásárlásából visszaad Önnek egy bizonyos összeget. Csak regisztráljon a Tiplino cashbackportálra és kövesse azt a néhány egyszerű lépést, hogy pénzt szerezhessen vissza. A webáruház felfogja ismerni Önt, ha a portálról kattint át, így hálája jeléül províziót szolgáltat a Tiplinónak. A cashbackportál pedig bőkezű, így a vásárlókkal is megosztja ezt a jutalmat.

tiplino



Webáruházak a Tiplinón

Több száz webáruházat talál és folyamatosan frissítik a kínálatot, hogy személyre szabottan akár, de mindenki megtalálja a kedvenc üzletét online is. Vegyük példának a Jysk-et, ahol a skandináv stílus magával ragadó ereje késztet a vásárlásra. A Jysk webáruházban egyszerűbben tud böngészni és még a lábát sem kell kitennie otthonról. Szeretné felfrissíteni ruhatárát? A hölgyek amúgy is szeretnek vásárolni ruhákat, viszont így nem kell titokban tartaniuk, ha vásároltak egy adott összegben és jön a futár, mert bizony pénzt szerezhet vissza a vásárlásából. Látogassa meg a Bonprix webáruházat és válogasson kedvére, stílusához illően. Ha már a ruhatárat felfrissítették, akkor ideje beszerezni néhány új sminkterméket vagy akár parfümöt. A Rossmann webáruházban megtalál mindent, ami szépségápolás, parfüm és kozmetika.

Az első a vásárló

A Tiplino egy nemzetközi cég, Magyarországon kívül még Csehországban, Szlovákiában, Romániában és Lengyelországban is működik. A portálon keresztül nem csak pénzt szerezhet vissza, de számos egyéb kedvezményt találhat például ingyenes szállításra kupont. Tervezze meg előre heti bevásárlását az akciós újságjaikkal és spóroljon pénzt gyorsan és egyszerűen.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: