DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 3. péntek
Egyéb

Limuzin bérlés akciókkal, minden alkalomra!

A limuzin bérlés manapság már nem csak a gazdagok vagy ismert emberek kiváltsága. Mivel elérhető áron bérelhetünk ma már limuzint, így egyre nagyobb népszerűségnek örvend - nem csak a fiatalok körében. Foglaljuk is össze, hogy milyen eseményekre érdemes bérelni, és esetenként milyen akciókkal számolhatunk.

Lánybúcsú és esküvő

Lánybúcsúra egyre többször rendelnek limuzint a menyasszonyok vagy éppen a barátnői. Mivel ez egy meglehetősen különleges élmény az ifjú ara életében, így fontos, hogy emlékezetes legyen. Ehhez járul hozzá a PLS Partylimuzin csapata egy extra üveg pezsgővel. Mivel minden limuzin bérléshez egy ajándék üveg hűtött pezsgőt adnak ajándékba, így ebben az esetben már 1 órás limuzin bérlés esetén is 2 üveg, jó minőségű pezsgő várja a hölgykoszorút.

 www.partylimuzin.net - 2019 november - Cikk2



Esküvő esetén is különleges bánásmód és ajándékok tehetik még szebbé a nagy napot. Amennyiben minimum 2 órás időtartamra történik a bérlés, úgy, egy ajándék virág autódíszt kap az ifjú pár, ami természetesen az esküvő színeiben kerül elkészítésre. A virágokhoz színben passzoló organza szalaggal csinosítják tovább a limuzint, így teljes pompájában gördülhet be az ifjú pár. 

Sőt, ha 4 órát meghaladó bérlést tervez a pár, akkor egy extra ajándékkal kedveskednek a PLS Partylimuzinnál. Efölött +1 óra ajándék jár a bérléshez, ami nagyban megkönnyíti a szervezést, és sokkal kevésbé feszített tempót igényel. Így juthat elég idő a kreatív fotózásra is, azaz nem kell lemondani a limuzinról, mint a képek fontos kiegészítőjéről. 

Sok más ajándék

Mivel egyre többen ismerik fel, hogy nem csak péntek és szombat éjjel lehet limuzint rendelni, így jelentősen megnőtt a hétköznapi limuzinozások száma. Ez számos programnak adhat teret, kezdve egy városnézéstől, a szülinapi utazáson át, egészen a reptéri transzferig, ami többnyire hétköznap és napközben népszerű. Mindehhez a fenti szolgáltatónál extra kedvezmények is járnak. Hétfőtől csütörtökig már 1 órás bérlés esetén is minimum 10 százalék árkedvezmény jár, de minél több óráról van szó, annál nagyobb a kedvezmény mértéke. 

A legjobb buli az a buli, ami költséghatékony és különleges. Aki a PLS Partylimuzin bármelyik limojával érkezik meg a Morrison’s 2-be vagy épp a LIGET Clubba, az VIP vendégnek számít, azaz ingyenes a belépő, és még egy welcome shot is vár mindenkit a belépés után. Igazi exkluzív bánásmód. 

Sőt, ma már arra is van lehetőség, hogy ajándékba adhassunk egy limuzinos utazást akár szülinapra vagy karácsonyra. Aki az utalványt kívánja beváltani, azt az alkalomhoz illően értékes ajándékokkal várja a vágyott limuzin.

Kell ennél több? Rendelj limuzint bármikor, és élvezd a luxus életérzést!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: