DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
Egyéb

Világsztár az F1-en: Nem nyilatkozom

Számos híresség megjelent az USA Nagydíjon, akik közül többen szívesen beszéltek a tévének – Venus Williams azonban élő adásban tett úgy, mintha nem is látná a riportert.

Az Austinban megjelent nagyszámú VIP-vendég között volt a világhírű séf, Gordon Ramsay, akit a rajtrácson kapott mikrofonvégre a Sky Sports riportere, Martin Brundle. Ramsay szívesen váltott pár szót Brundle-lel, és elmondta, Hamiltonnak szorít a hétvégén. Brundle ezután a teniszcsillag Venus Williamst vette célba.

Williamsnek azonban nem volt kedve nyilatkozta a csatornának – a brit televíziós jogokat birtokló Sky Sports adása világviszonylatban a legnézettebb F1-es közvetítések egyike, tehát milliók előtt zajlott a jelenet –, előbb halk választ adott Brundle-nek, majd szóra sem méltatta. A riporternek eredménytelenül kellett továbbsétálnia. Magatartása miatt a teniszező számos kritikát kapott a közösségi médiában.

 

 

Venus Williams később a kettős győzelmet szerző Mercedes csoportképén tűnt fel, más sztárok – Ramsay és Lindsey Vonn – társaságában az első sorban ünnepelte Lewis Hamilton sikerét:



Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: