DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 16. vasárnap
Egyéb

A rendőrség kiszabadította Ecclestone anyósát!

A brazil rendőrség vasárnap megtalálta és kiszabadította Bernie Ecclestone anyósát – az asszonyt két hete rabolták el Brazíliában, és váltságdíjat követeltek az F1 urától.

A Veja magazin szerint – amely elsőként számolt be az elrablás híréről – Aparecida Schunckot megtalálták egy Sao Paulóhoz közeli városban. A rendőrség két férfit letartóztatott – a váltságdíj-követelésük természetesen nem teljesült.

 Ecclestone_Fabiana



Az üzletember 2012-ben vette fel jelenlegi feleségét, Fabiana Flosit, akinek édesanyját június 22-én rabolták el Sao Paulo szomszédságában. A gyanúsítottak 120 millió brazil reált, vagyis körülbelül 10 milliárd forintot követeltek Ecclestone-tól annak fejében, hogy elengedjék rokonát. Ez az összeg Brazília történetének legnagyobb váltságdíja lett volna, ám a rendőrség munkájának köszönhetően az asszony kiszabadulhatott elrablóitól.

 

Kiderült, a gyanúsítottak négy külön zsákban szerették volna megkapni a pénzt, ráadásul követelték, hogy Ecclestone angol fontban fizessen. A hatóságok azonban kinyomozták, hogy hol tartják fogságban Schunckot, és kimentették őt. Elisabete Sato, a Sao Pauló-i rendőrségtől úgy nyilatkozott, összetett feladat volt kiszabadítani az áldozatot, aki nem sérült meg a fogságban töltött időszak alatt. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: