DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 5. vasárnap
Egyéb

Elefánttal mosatták le a balatoni autót

A Balatonon sok mindent lehet csinálni a fürdésen kívül is. Erre szerették volna felhívni a figyelmet azok a turisztikai szakemberek, akik különleges szívességre kérték ezt az elefántot. A produkció kitalálói szerint: egy autómosás áráért színház-, múzeum- vagy cirkuszjegyet vásárolhatnának az emberek.

Kovács Péter, az akció egyik ötletgazdája elmondta: A Balaton-parti autómosókban akár 2000 Ft-ot is elkérhetnek egy-egy tisztításért. Ennyiért azonban akár színházi, családi múzeum- és cirkuszi belépőket is vásárolhatunk.  Ezekre gyakorta sajnáljuk a pénzt, mert drágának tartjuk a belépőket. Ugyanakkor az autó lemosásáért könnyebben kifizetünk ennyit. Ennyiért, akár elmehetünk mondjuk a Hungária Cirkusz (Balatonalmádi) előadására, vagy Vasarely (Balatonfüred) kiállítására.

Ennyi pénzért a cirkusz mellett, több jó színdarabot is megnézhetünk. a KULTKIKÖTŐben! Két hónapon keresztül több mint 200 eseménnyel: színházi előadásokkal, koncertekkel, kiállításokkal, filmvetítésekkel és családi programokkal várják a vendégeket, Balatonföldváron, Balatonbogláron és Balatonfenyvesen – nyilatkozta Nagy Viktor, igazgató.

Az elefánt által lemosott Fordot, egyébként a Balaton száguldó riportere használja. Az ő írásait itt olvashatod. A bloggernek saját sofőrje is van. Ő ide írja balatoni történeteit.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: