DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 4. szombat
Egyéb

Nicole: Lányok, fussatok Lewistól!

Bár kollégája Nicole Scherzingernek akart beszólni, a pofon végül Hamiltonon csattant, méghozzá elég nagyot – az énekesnő ad egy tanácsot a következőnek: ne hagyja, hogy az F1-es a sötétségbe vezesse.

Különös jelenet színesítette a brit X-Faktor legújabb szériájának táborát: a műsor atyja, Simon Cowell a zsűribe visszatérő Nicole Scherzingernek szeretett volna beszólni, ám Lewis Hamilton exe továbbdobta a labdát, mely így a háromszoros világbajnokon csattant.

Amikor egy jelentkező Scherzinger „Run”, azaz „Fuss” című számát adta elő, Cowell így szólt a produkciót követően: „Hogy mi a dal címe? Fuss. Miért jut eszembe erről Lewis Hamilton? Ő gyors. Ajánljuk ezt a dalt Lewisnak, jó?”

nicole



A közönség igazán ledöbbent ezen a mondaton, ahogy Nicole maga is, de végül a mellette ülő Sharon Osbourne bátorítását elfogadva így felelt: „Igen, ajánljuk csak ezt a dalszöveget és ezt a dalt Lewisnak, rendben?”

Bár Cowell megjegyzését önmagában még lehetne úgy érteni, hogy a „Run”-ról Hamilton gyorsasága jutott eszébe, de mivel a következőket is kiemelte a szövegből, már nagyon nehéz lenne máshogy, csak mint utalást a kapcsolatukra: „Itt egy tanács a következőnek, ne hagyd, hogy a sötétbe vezessen”; „Összetöri a szíved és otthagy majd”.

Így aztán, bár egy a helyszínen tartózkodó szerint Cowell arra akart utalni, hogy Hamilton gyorsan futott el Scherzingertől, az énekesnő ügyesen visszapattintotta a labdát, főleg azt követően, hogy kiemelte: a dal arról szól, hogy meneküljünk el a negatívumoktól az életben. Na ezt a szöveget ajánlotta ő Lewisnak...

nicole_allo

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: