DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

Nem is oly rég, egy messzi-messzi galaxisból

Az 580 lóerős Chevrolet Camaro ZL1 7:41.27 perc alatt ér körbe a Nürburgringen. Hogy a fotón látható, felspécizett gép honnan érkezett, s mennyi idő alatt érte el a Föld nevű bolygót, arról nincsenek pontos adataink.

forgiatocamaro01



Sajnos, nincs sok konkrét információnk a Forgiato Camarójáról, ami biztos, hogy az amerikai izomautó alapos átalakító kúrán esett át. A fehér Chevrolet-ét durván kiszélesítették, és nemcsak a sárvédőket, hanem a teljes karosszériát. A szögletes dizájnelemeknek és a hatalmas légbeömlő-nyílásoknak hála, még drámaibb az összhatás, amihez tökéletesen illenek a fehér színű, akár 24 colos Forgiato könnyűfém felnik. A fekete-fehér, tuningolt Camaro tényleg úgy néz ki, mintha a tulajdonosa Star Wars- vagy Transformers-rajongó lenne…

forgiatocamaro03

Néhány szóban azért érdemes megemlékezni a Camaro ZL1-ről is, mely az 1969-es változat legendáját és karakterét eleveníti fel. A 2015-ös kiadásban egy 6.2 literes, kompresszorral feltöltött V8-as szív dobog, 580 lóerős csúcsteljesítménnyel, illetve Magnetic Ride Control futóművel párosítva.

forgiatocamaro02

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: