DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 3. péntek
Egyéb

Valóra vált álmok - BMW Individual

A BMW Individual nemcsak akkor valósítja meg a vásárlók álmait, ha azok fekete autót szeretnének.

bmw750lixdrivesolitaire



A két exkluzív kiadás „BMW Individual” aranyozott fekete-metál és „BMW Individual” Solitaire hófehér-metál fényezései még inkább kiemelik a vadonatúj 7-es sorozat lélegzetelállító dizájnnyelvezetét. Eme két árnyalat csak rendkívül összetett fényezési eljárás során vihető fel a karosszéria felületeire: az egyik legfelső rétegbe nagyon finom üvegszemcséket kevernek, amely végül szokatlanul mély fényt ad az árnyalatnak. A hét autóipari gyöngyszemet a C-oszlopon egy „Solitaire” feliratú króm plakett, a csomagtérajtón pedig a különleges kiadás nevét viselő krómozott dekorcsík jelöli.

bmw750lixdrivesolitaire02

A Solitaire és Master Class modellek utasterében megannyi exkluzív kiegészítő fokozza a luxust és az eleganciát, a pompás hangulatot a Tartufo színű, finomszemcsés Merino bőrkárpitozás és az ugyanilyen árnyalatú Alcantara tetőkárpit kettőse alapozza meg. Emellett báránygyapjúból késztett, rendkívül puha szőnyegek, valamint szintén Alcantara borítású kispárnák növelik a kényelmet, a hátsó középső kartámaszba pedig tulipánalakú pezsgőspoharak várják a finom nedűt, ami a csomagtartóba rejtett hűtődobozban „utazik”. Eme „ritkaságok” ékei még a kabinban elhelyezett gyémánt-betétek, amelyekből egy a műszerfalon, további négy pedig az ajtókárpitokon kapott helyet. Ráadásként a csomagtartó kárpitozás is Alcantara.

bmw750lixdrivesolitaire03

A hat plusz egy tagú limitált kiadás modelljeit kivétel nélkül a BMW TwinPower Turbo technológiával dolgozó V8-as benzinmotor mozgatja, amely 330 kW / 450 lóerő maximális teljesítmény és 650 Nm csúcsnyomaték leadására képes. A luxuslimuzin 4,7 másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből 100 km/órás tempóra, végsebességét pedig az elektronika 250 km/óránál szabályozza. Az eltérő útfelületekhez és megváltozott vezetési szituációkhoz a másodperc törtrésze alatt alkalmazkodó BMW xDrive intelligens összkerékhajtás folyamatosan elemzi a hajtáslánc éppen aktuális karakterisztikáját és minden pillanatban arra a tengelyre, illetve kerékre továbbítja az erőforrás teljesítményét, ahol arra éppen szükség van.
bmw750lixdrivesolitaire05

bmw750lixdrivesolitaire04

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: