DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 29. hétfő
Egyéb

Itt a vége, fuss el véle - Scion tC 10.0

A New York-i Nemzetközi Autószalonon debütál a Scion márka utolsó, limitált példányszámú sorozata, a tC Release Series 10.0.

sciontcreleaseseries100a



A több szempontból is különleges széria Barcelona vörös fényezéssel és Kei Miura „body kittel” kerül a kereskedésekbe, utóbbi egy sportosabb első légterelőt, erőteljesebb oldalsó szoknyákat és egy csomagtérajtóra szerelt légterelőt foglal magában. Emellett TRD (Toyota Racing Development) ültető-rugókat és sport-kipufogórendszert kapott a tC Release Series 10.0, valamint fekete Scion jelvényeket és könnyűfém keréktárcsákat. A kabinban kontrasztos, vörös öltésekkel díszített fekete sportülések várják az utasokat, továbbá a spéci kiegészítők közé sorolhatók a piros biztonsági övek, az egyedi szőnyegek és a sorszámozott plakett.

sciontcreleaseseries100c

A háromajtós kupé gépházteteje alatt a szokásos, 2.5 literes, négyhengeres motor dolgozik, 179 lóerős csúcsteljesítménnyel, illetve hatfokozatú manuális vagy automata sebességváltóval párosítva. Az utolsó szériából mindössze 1200 darab készül, ára pedig 23.190 amerikai dollár lesz.

sciontcreleaseseries100b

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: