DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
Egyéb

A Beach Boys kiadás

A Citroën olyan alternatívát kínál a C4 Cactus kedvelőinek, amely egyedi külseje mellett technológiai tartalmával és teljesítményével is a kikapcsolódás, a szabadidő és az életöröm szolgálatában áll.

Épp úgy, mint a maguk idejében korszakalkotónak bizonyult elődök, a Citroën C4 Cactus is könnyen felismerhető és nehezen feledhető. Az általa képviselt életfilozófia tökéletes összhangban áll az ausztrál RIP CURL márkáéval, amely a Cactus Bay nevű kultikus szörfparadicsom közeléből indult világhódító útjára. Szinte természetes volt, hogy ez a két cég, melyek mindegyike a szabadidő, a frissesség és a határtalanság jegyében gyárt dizájn- és műszaki termékeket, egymásra találjon. A C4 Cactus közösen megálmodott különleges kiadásán a 100%-osan outdoor jelleget fokozó stíluselem mellett a tapadást nagy- mértékben növelő Grip Control funkció is helyet kap.

citroenc4cactusripcurl02



Utóbbi ötféle üzemmódot kínál: a STANDARD a napsütötte tengerparti utakra, a hegyi szerpentinekre, a forgalmas autópályákra vagy a belvárosok elegáns sugárútjaira való. A HOMOK a legizgalmasabb szörfhelyek megközelítését könnyíti meg. A ROSSZ ÚTFELÜLET a rázósabb terepek kedvelőinek ajánlott. A HÓ a téli sportok szerelmeseinek ajánl alternatívát, illetve az ESP OFF az (50 km/h-s sebességig aktív) menetstabilizáló funkció kikapcsolását teszi lehetővé.

citroenc4cactusripcurl01

Ugyanakkor praktikus és menő dizájn jellemzi, melynek külső elemei a következők: elöl-hátul egy-egy alumíniumszürke védőelem, amelyek a modell kifejezetten vagány és kalandor jellegét hangsúlyozzák; vakító fehér tükörházak és tetőrudak, illetve a RIP CURL márka logóját geometrikus mintákba foglaló, csillogó fehér dekormatrica az első sárvédőn és a hátsó háromszögablakon. Mindezek mellett narancsos (Pulp Orange) árnyalatú „színfoltok” jelentek meg az utastérben: a biztonsági öveken, a szőnyegeken és a hangszórókereteken. Premier Genfben, március elsején.

citroenc4cactusripcurl03

citroenc4cactusripcurl05

citroenc4cactusripcurl04

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: