DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 28. vasárnap
Egyéb

Lotus Exclusive – Légy önmagad!

A Lotus is beáll a sorba, s létrehozott egy olyan csapatot, mely minden ügyfelük számára lehetővé teszi, hogy a saját ízlésükhöz alakíthassák a kedvencüket.

lotusexklusive01



A Lotustól eddig sem állt távol, hogy teljesítsék az exkluzív ügyfeleik különleges kéréseit. Ám most, a Lotus Exclusive csapata mindenki számára lehetővé tesz, hogy személyre szabhassák a kedvenc négykerekűjüket. (Feltéve, ha az Lotus.) Mostantól jóval szélesebb színpaletta áll például a vásárlók rendelkezésére, köztük olyan különleges fényezéssel, mint az Essex BLue, amit annak idején az 1980 Essex Commemorative Lotus Esprit Turbo esetében használtak. De kérhetnek Union Jack logót a tetőre vagy versenycsíkokat a karosszériára, a Lotus Exclusive igyekszik mindenben kiszolgálni a vevőket.

lotusexklusive02

Természetesen az utastérben is igyekeznek kielégíteni a különféle igényeket, ám mivel a Lotus nem kifejezetten a luxusról szól, az opciók talán korlátozottabbak az átlagosnál. Itt leginkább a bőrkárpitok és az öltések színével lehet variálni. Panaszra azért semmi ok, hiszen az egyedi külsőhöz és belsőhöz parádés menetteljesítmények társulnak. Ez viszont minden Lotusnál alap.

lotusexklusive03

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: