DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 16. csütörtök
Egyéb

Wheelsandmore Ferrari 488 GTB – Sikersorozat

Hihetetlen népszerűségnek örvend a Ferrari 488 GTB a tuningolók köreiben, majd’ minden napra jut egy átalakított paripa. Most a Wheelsandmore-on a sor!

wamferrari488gtb03



Szokás szerint a Wheelsandmore inkább a műszaki tartalomra, mint a látványra helyezte a fő hangsúlyt a Ferrari 488 GTB tuningolásánál, ami persze nem jelenti azt, hogy a Settecento-Trent kivitel ne mutatna jól a garázsban vagy az utakon egyaránt. Ráadásul a jellegzetes Wam –csíkból azonnal be lehet azonosítani az autót és a tuningműhelyt, és hát szó se róla, a háromrészes, ultrakönnyű kovácsolt könnyűfém felnik is tökéletesen passzolna a Ferrari dizájnjához. Érdekes, hogy a 21 colos felnikre Hankook gumiabroncsokat húzott a német tuningcég.

wamferrari488gtb02

A gyönyörű felnik mellé ültetett futómű és jelentős teljesítménytöbblet is jár, feltéve, ha van rá igény. Mindössze 7897 euróért 65 plusz lóerőt kínál a Wheelsandmore a 488 GTB tulajoknak, méghozzá egy egyedi rozsdamentes acél kipufogórendszernek, az optimalizált motorvezérlő elektronikának és az F1-es légszűrőknek köszönhetően.

wamferrari488gtb01

wamferrari488gtb

wamferrari488gtb05

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: