DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 6. vasárnap
Egyéb

Mercedes SL – Latexorgia

A recept nagyon egyszerű. Végy egy szupermodellt - esetünkben Natasha Poly-t -, egy új SL 400-at meg egy hatalmas vákuumcsövet. Plusz rengeteg latexet.

Sokféle figyelem felkeltő kampányt láttunk már autók kapcsán, de ez valami új. Az nem, hogy a Mercedes nagyon sok „Fashion week-et” támogatott, ám a mostani projekt mindenképpen extrémnek számít. Mert a latex és a kocsi nem összeillő dolgok – legalábbis általában. Sőt, még az autók belsejéből is száműzték, mert nem viseli túl jól a napsütést.

natashapoly2



Így aztán marad a művészet. Egyébként első pillantásra olyan a Mercedes SL latexszel bevonva, mint Han Solo szénbe fagyasztva. Igaz, ebben az esetben az ázsiai művész, Atsuko Kudo nem a mínuszokkal, hanem vákuummal dolgozott. Egy hatalmas szivattyúval kiszívták a levegőt a latex alól, amit korábban az SL 400-ra terítettek. A végeredmény igen érdekes. A körítést Natasha Poly szolgáltatta, aki ebben a klipben is gyönyörű volt.  Nézzék csak! (A Mercedes SL 400 pedig egy 3 literes V6-os motorral van szerelve, amely 367 lóerőt és 500 Nm nyomatékot képes leadni.)

natashapoly3

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: