DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. október 5. szombat
Egyéb

Scion C-HR Concept - Amerikába jöttem

Scion emblémával is kapható lesz a Toyota új kompakt szabadidő-autója, a C-HR Concept. Természetesen csak az észak-amerikai piacokon.

scionchrconcept01



Tavaly, Párizsban egy merész formájú, háromajtós szabadidő-autóval jelentkezett a Toyota, mely akkora sikert aratott a közönség soraiban, hogy egy évre rá, az ötajtós változat frankfurti premierjével párhuzamosan, a japán márka megerősítette, hogy a C-HR tanulmányautó gyártásba kerül. Ezúttal Észak-Amerikában tűnt fel a koncepció, méghozzá SCion emblémával.

scionchrconcept02

Nem meglepő egyébként az amerikai premier, hiszen a Toyota szorosan együttműködő japán és európai tervezőközpontja egy olyan fiatalos és trendi crossovert épített a márka vadonatúj, moduláris platformjára, mely tökéletesen passzol a Scion imázsához.

scionchrconcept

Valószínű ugyan, hogy a 21 colos könnyűfém felnik nem lesznek az alapfelszerelés részei, ám a hibrid tanulmány a modern városi életstílus minden elengedhetetlen és létfontosságú tulajdonságával rendelkezik: kompakt külső méreteivel, nagyobb hasmagasságával és alacsony súlypontjával elsőrangú kezességet, illetve élvonalbeli irányíthatóságot kínál. A sorozatgyártású változat jövő tavasszal érkezik Toyota, majd kicsit később Scion emblémával.

scionchrconcept04

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: