DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
Egyéb

Honda Civic Coupe 2016 - Born in the USA

Akár turbós benzinmotorral is kapható lesz a Honda Civic Coupé 2016-os kiadása. Természetesen csak az Egyesült Államokban.

hondaciviccoupe2016c



Az új Honda Civic Coupé dinamikus formájával és erőteljes turbómotorjával a fiatal vásárlókat szólítja meg. A háromajtós karosszéria jóval sportosabb, lendületesebb megjelenésű az ötajtósnál, noha részleteiben hasonlít rá. Különösen az orra, ám az új lökhárító miatt senki sem fogja összekeverni a két változatot. Rövidebb a szélvédő is, vagányabb a tetőív, ami egy keskeny C-oszlopban és rövidebb farban ér véget. Mint minden „valamire való” modell a Civic Coupé fényszórója is fel van szerelve LED-es nappali fénnyel, a ködlámpa pedig a lökhárítóban kapott helyet.

hondaciviccoupe2016b

A 2+2 üléses Civic Coupé utastere a kocsi külsejéhez hasonlóan stílusos: puha tapintású műszerfal, minőségi kárpitok és automata klímaberendezés várja az utasokat. Beszállni persze nem annyira könnyű hátra, de ha sikerült, akkor már bőséges a helykínálat, illetve az ülések is komfortosak. Emellett a felszereltség része lehet az opcionális digitális műszeregység, illetve a 7 colos érintőképernyővel rendelkező Display Audio infotainment rendszer, mely mind az Android Autóval, mind az Apple Carplay-vel kompatibilis.

hondaciviccoupe2016e

A Honda Civic Coupe két benzinmotorral lesz kapható, a 2 literes szívó egység 158; a másfél literes turbófeltöltéses aggregát pedig 174 lóerős. A japán újdonság jövő márciusban kerül a kereskedésekbe.

hondaciviccoupe2016

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: