DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 3. péntek
Egyéb

Volkswagen Beetle Dune 2016 – Irány a strand

Jövő tavasztól, kétféle karosszériával megvásárolható a Volkswagen Beetle Dune.

Jövő tavasszal, kétféle karosszériaváltozattal kerül a kereskedésekbe a Volkswagen Beetle Dune. Korábban „Baja Bugs” néven „támadt ránk” a terepjárás, vagy inkább a strandolás felé kacsintgató „Bogár”, ám most a koncepcióból valóság lett. A terepes kiegészítők nagyon jól állnak az amúgy is férfiasabb, modernebb karosszériának, ráadásul a nagyobb hasmagasság, a szélesebb nyomtáv és a négyévszakos gumikkal szerelt, 18 colos felnik könnyebb terepen is magabiztosabb mozgást biztosítanak a Beetle számára. Egyébként a vásárlók az alumíniumból készült védőlemez és a fekete karosszériaelemek mellé LED-es nappali fénnyel ellátott, Bi-Xenon fényszórókat tartalmazó Világítás Csomagot is rendelhetnek, ami tökéletesen passzol a szintén LED-es hátsó lámpákhoz.

vwbeetledune
A Beetle Dune utasterét szintúgy feldobták a lakberendezők, kontrasztos öltésű sportülések és bőrbevonatú, multifunkciós volán fogadja az utasokat, illetve a vezetőt. Továbbá a szériafelszereltség része a 6,3 colos kijelzővel rendelkező MIB II infotainmentrendszer, mely mind az AppLE CarPlay, mind az Android Auto alkalmazásokkal kompatibilis. Továbbá rendelhető Fender márkájú, prémium audiorendszer és KESSY kulcsnélküli nyitást és zárást lehetővé tevő rendszer, illetve nagyméretű napfénytető.



vwbeetledune12

A kabrióként is választató Dune megfelelő dinamikájáról az 1,8 literes, 170 lóerős TSI gondoskodik, hatfokozatú automata váltóval társítva. A Beetle Dune 2016 elejétől megvásárolható.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: