DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
Egyéb

3 az 1-ben - már kapható a Lark multifunkciós navigációs eszköze

A Lark cég, amely a szórakoztató elektronika területén piacvezető forgalmazó és népszerű autós navigációk gyártója, bemutatta új, rendkívül sokoldalú eszközét, a táblagépként, autós navigációként vagy akár kameraként is használható Freebird 5 WiFi-t. A termék megvásárolható a Tesco üzleteiben.

A FreeBird 5” egy 800x480 pixel felbontású HD képernyővel rendelkező eszköz. Kijelzőjének mérete kompakt kialakítást és kényelmes használatot tesz lehetővé. Az eszköz tökételes választás minden márkájú és típusú autóhoz - nem zavarja a vezetőt, ugyanakkor biztosítja számára az egyértelmű információkat.

FreeBird_5wifi_01



A táblagépre a Navitel térképe került telepítésre, amely internet kapcsolat nélküli, offline navigációt is lehetővé tesz. Ezen túlmenően, a Freebird 5-ben egy 2 megapixeles hátlapi kamera is található, amellyel lehetőség nyílik a közúti események rögzítésére is. Ez a funkció különösen hasznos lehet, amikor például egy baleset, vagy egyéb közlekedési esemény okozójának kilétét kell megállapítani. A videók a 4 GB beépített flash memórián rögzíthetőek, de amennyiben ez nem lenne elegendő, a memória microSD kártyával akár 32GB-ig bővíthető.

Az eszköz hordozható médiacenterként is szolgálhat. A gyors hálózati csatlakozást a beépített WiFi modul biztosítja, a kiváló minőségű megjelenítésért pedig a modern négymagos Quad Core 1,3 GHz-es órajelű processzor felel. A processzor ereje nemcsak a HD minőségű filmek akadálymentes megtekintésére elegendő, de egyben lehetővé teszi az Androidon elérhető számtalan játék használatát is. A táblagép fejhallgató-csatlakozóján keresztül az eszköz könnyedén zenelejátszóvá alakítható.

FreeBird_5wifi_05

"A Lark elsődleges célja mindig is a fogyasztói elvárásoknak való megfelelés volt. Felhasználóink jelenleg is olyan eszközöket keresnek, amelyek funkcionalitásukban a svájci zsebkésekre hasonlítanak és a mindennapi élet különböző területein egyaránt hasznosak. A Freebird 5 a következő olyan eszközünk, amely ezeknek a követelményeknek próbál megfelelni. Létrehozása közben igyekeztünk a táblagépek maximális sokoldalúságát biztosítani. Meg vagyok győződve arról, hogy a Freebird 5 lehetőségei meg fognak felelni a legigényesebb ügyfelek elvárásainak is."- mondta a Lark Europe vezérigazgatója, Mateusz Gac.

Ajánlott fogyasztói ár: 22.999 Ft

Megvásárolható a Tesco üzleteiben.

FreeBird_5wifi_03

 

Technikai információk - Freebird 5:

- 5"-es képátlójú, 800x480 pixel felbontású képernyő

- Négymagos 1,3 GHz-es processzor

- 512 MB RAM

- 4 GB beépített flash memória

- Android 4.4 KitKat operációs rendszer

- Wi-Fi 802.11b / g / n

- 2 megapixel felbontású hátlapi kamera

- Beépített hangszóró (1,5W teljesítménnyel)

- microSD kártyahely

- USB kimenet

- fejhallgató kimenet

- Beépített lítium-ion akkumulátor

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: