DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
Egyéb

Celebek a Mexikói Nagydíjon

A visszatérő mexikói verseny az elmúlt hónapok egyik legnagyobb eseményének számított az országban, így néhány expilóta és politikus mellett szinte az egész mexikói celebvilág megjelent a pályánál az elmúlt hétvégén.

Az ismert mexikói énekesnő, Dulce Maria szombaton a Force Indiánál vendégeskedett.



Juan Pablo Montoya Austin után Mexikóba is ellátogatott.

Az egykori Forma-1-es világbajnok Emerson Fittipaldi sem hagyhatta ki a mexikói versenyt.

Nigel Mansell Niki Laudával beszélgetett, majd jól szórakozott Nico Hülkenberggel és Sergio Perezzel. Vasárnap ő készítette a futam utáni interjúkat a dobogón.

A paddockban feltűnt Carlos Slim Helú és fia, Carlos Slim Domit is - ők mindketten előkelő helyen szerepelnek a világ leggazdagabb embereinek listáján, melyet a Forbes magazin készített. Olyan cégek tulajdonosai, mint a Telmex (Sergio Perez egyik szponzora), a Samsung Mexico és az América Móvil.

Az egykori spanyol királyt, Juan Carlos-t Fabiana Ecclestone kísérte el a paddockba, ahol az idősebb és az ifjabb Carlos Sainz mellett természetesen Bernie Ecclestone-t is üdvözölte.

A mexikói elnök, Enrique Pena Nieto Sergio Perezzel, Esteban Gutierrezzel, Bernie Ecclestone-nal és Jean Todtal találkozott.

A Pirelli World Challenge-ben versenyző mexikói pilóta, Martin Fuentes Pastor Maldonado bokszában nézte végig az időmérőt.

Az egykori mexikói miniszterelnök, Felipe Calderon a Rolex Mexikó marketing és kommunikációs menedzsereivel, Caroline Muyllal és Mariana Delgadóval találkozott a bokszutcában.

A politikus Miguel Angel Mancera jól érezte magát a pályán Michel Kuri, a dél-amerikai telenovellák sztárjának, Lucero párjának társaságában.

Hermann Tilke sem maradhatott le az idei Mexikói Nagydíjról.

A korábbi autóversenyző és az USA Nagydíj promótere, Tavo Hellmund szombaton Fabiana Ecclestone-nal beszélgetett.

Naomie Harris, a legújabb James Bond film szereplője a Williams garázsában izgulta végig a futamot.

Ximena Navarrete, az egykori mexikói szépségkirálynő és színésznő - akit a magyar nézők „A vihar” című sorozatból ismerhetnek – barátaival együtt természetesen Sergio Pereznek szurkolt vasárnap.

Az ismert pankrátor, Mistico a Toro Rossóhoz látogatott el vasárnap.

A színész Osvaldo Benavides a modell Oscar Madrazóval, Cory Crespóval, a Mexikói Divathét elnökével, a focista Ianis Guerreróval és a szintén színész Alfonso Dosallal nézte meg a pénteki edzéseket.

Jacky Bracamontes színésznő és modell sem hiányozhatott a hétvégéről.

Valentino Lanus színész az egyik lelátóra ült fel pénteken.



Alejandro Soberon, az egyik vezető latin-amerikai média vállalat vezetője az Amber Lounge partijára is kíváncsi volt.

A divatbemutatón John Martin énekes és dalszövegíró lépett fel.

Roberto Palazuelos mexikói színész  is részt vett az eseményen.

A felsoroltakon kívül a hétvégén még számos helyi ismert ember kilátogatott a versenyre, vagy a hétvége valamelyik partijára. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: