DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 4. szombat
Egyéb

Balesetet szenvedett a válogatott játékos

Csapattársai Magyar Kupa-mérkőzését szerette volna megnézni az Athénből visszatérő válogatott hátvéd, ám az esős M7-esen balesetet szenvedett – állítása szerint nem hajtott gyorsan.

Autóbalesetet szenvedett a magyar labdarúgó-válogatott egyik legrutinosabb tagja, Juhász Roland. A Videoton játékosa hétfőn tért haza Görögországból, a nemzeti tizenegy utolsó Eb-selejtezőjéről, így nem került a fehérváriak Magyar Kupa-csapatába, ennek ellenére autóba ült, hogy megnézze társai andráshidai mérkőzését.

egyeb_juhasz_auto



A meccsre azonban már nem érkezett meg, autója ugyanis az M7-es autópályán megcsúszott egy vízátfolyáson, és előbb az egyik, majd a másik szalagkorlátnak csapódott. A Blikknek nyilatkozó játékos elmondása szerint roppantul megijedt, de szerencsére sérülés nélkül megúszta a balesetet. Juhász hozzátette, az útviszonyoknak megfelelően vezetett.

Nem ez az első alkalom, hogy egy válogatott labdarúgó balesetet szenved a magyar autópályákon: két évvel ezelőtt Dzsudzsák Balázs az M3-ason törte össze Lamborghinijét.

egyeb_dzsudzsak_lambo

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: