DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 21. kedd
Egyéb

Új okostelefonokat mutatott be az Acer

Hat új Liquid okostelefonról rántotta le a leplet az Acer. Ezek közül négy Android 5.1, míg kettő Windows 10 operációs rendszert kapott. A termékek mind kecsesek, lekerekített sarkokkal rendelkeznek, újragondolt előlapi kamerákkal (széles látószögú lencsékkel), valamint fejlett hangzásvilággal kiegészítve.

Minden egyes Acer Liquid okostelefon, amelyet a közelmúltban bemutattak, ötvözve lett a teljeskörű szórakoztás élményével és a fejlett technológiával úgy, hogy ne jelentsen gondot a fimek megtekintése, szelfik készítése, vagy a zenehallgatás sem. Az olyan innovációk, mint a BlueLightShield, amely megvédi a felhasználók szemét a káros UV sugaraktól, mely a kijelzőből érkezhet, valamint a DTS Studio Sound, ami magas minőségű audio élménnyel örvendeztet – mind csúcsra járatják a termékeket. Az okostelefon-híveknek jó hír, hogy a fotózás, és maga a használat is sokkal kifinomultabb, egyszerűbb lett.

Liquid_M320_M330_family-1



A QuickMode által előre beállított és testre szabott opciók érhetőek el, több módban. A Standard Mode tartalmazza az alapvető szükséges beállításokat, az Easy Mode a legalkalmasabb kezdőknek, a Basic pedig az alapfunkciókat tartalmazza – akár gyerekeknek, beállítható szülői felügyelettel. Az Acer Aid Kit számos kényelmi és fontos funkciót tartalmaz, mint például a kijelző finomhangolását, az akkumulátor üzemidő kontorllját, valamint a biztonsági mentések és visszaállítások központját.

“Megpróbáltuk új szintre emelni az okostelefonok és a felhasználók kapcsolatát” – fogalmazott az Acer okostelefon-szegmensének szóvivője. Arra kellett fókuszálni leginkább, hogy megfeleljünk mindazon attribútumoknak, amelyeket nagy elvárás övez. Fejlett hangzás, újragondolt kamera, egyszerű és átlátható használat – mindazoknak fontos, akik egy olyan okostelefont keresnek, amely ténylegesen megfelel a hétköznapi használathoz.”

Acer Liquid Z630 – nagy erő, nagy méret

64 bites, quad-core 1.3 GHz órajelű MeadiaTek M6735 processzorral lett szerelve a készülék, hozzá egy 5.5 col képátlós kijelző tartozik. A méret 156.3x77.5x8.9 mm), ideális tartalomkészítéshez, megosztáshoz, s bármilyen digitalis tartalom élvezethéhez, amikor úton vagyunk épp, 2 GB RAM rendszermemóriával, 16 GB háttértárral. A telefonhoz 4000 mAh akkumulátor tartozik, a HD Zero Air Gap kijelző pedig IPS technológiát kapott, s akár 8 megapixeles fotók is készíthetők az előlapi kamera segítségével, nem beszélve a full HD 1080p videófelvételekről.

Liquid_M320_M330_black_07

Az újratervezett Acer Liquid UI még inkább felhasználóbaráttá vált. A legfontosabb alkalmazásokkal könnyedén interakcióba léphetünk, ezek például a térképek, böngésző, jegyzetek, naptár, és egyebek. A Float Caller lehetővé teszi, hogy felugró ablakokban kapjunk információt az eseményekről, bejövő hívásról, sms-ről.

A Z630 mindezek mellett fel lett szerelve az AcerEXTEND opcióval is, mely segítségével egyszerűen csatlakoztatható az eszköz PC-hez. Így még egyszerűbb lesz a dokumentumok megosztása, másolása, mozgatása, üzenetek organizálása.

Az Acer Liquid Z630S octa-core processzorral rendelkezik, 3 GB rendszermemóriával és 32 GB háttértárat is találunk.

Liquid Z530 – a tökéketes szelfizős okostelefon

Ez a készülék és 64 bites, quad-core 1.3 Ghz-s MediaTek MT6735 processzorral lett szerelve, 5 colos képátlóval (méretek: 144x70.3x8.9 mm). Android 5.1 operációs rendszert kapott a Z530, ez egy intelligens eszköz, mindemellett szelfizésre kiválóan alkalmas. Éles képmegjelenítést garantálva, minőségi képalkotásra tökéletesen alkalmas, 1, illetve 2 GB rendszermemóriával, 8, valamint 16 GB háttértárral érkezik. A kijelző akár 84 fokban is jó betekintést nyújt, 8 megapixeles előlapi szelfikamerával, Cat4 LTE-vel, 802.11 b/g/n Wi-Fivel, Bluetooth 4.0 EDR kapcsolódással lett felvértezve a telefon.

Az Android 5.1 alapú okostelefon HD IPS kijelzője hordozza a Zero Air Gap technológiát, melynek köszönhetően erőteljes, színhű képalkotás garantált. A fotózás élményét például az ételfotósok tapasztalhatják meg konkrétan a kiváló testreszabhatóságnak köszönhetően, jó színhőmérsékletekkel (automata beállítás) igazán élethű képek születhetnek a kitálalt kompozíciókról. A Z530 szinte mindenkinek alkalmas, aki egyszerűen kezelhető és hordozható okostelefont keres a hétköznapokra.

A készülék Z530S modellváltozata octa-core processzorral, 3 GB RAM-mal és 32 GB háttértárral rendelkezik.

Liquid_M320_M330_black_03

Acer Liquid Z330/M330 – Android vagy Windows 10 mindenkinek

Első telefonnak ideális: az izgalmas okostelefon Z330/M330 Qualcomm Snapdragon 210 (MS 8909) processzorral rendelkezik, 4.5 colos kijelzője pedig bárki számára megfelelő lehet. A méretezés 136x66.5x9.6 mm, ideális utazáshoz, napi használatra. Minőségi képmegjelenítéssel és hangvisszaadással bír a termék (mindkettő), és úgy tűnik, nincs az az alkalmazás jelenleg, amely kifoghatna a műszaki paramétereken. 1 GB RAM-ja elegendő az általános használathoz, a 8GB-nyi ROM pedig elegendő helyet biztosít az applikációknak, dokumentumoknak. A kecses kialakítás, a kerekített szélek mind a jó hordozhatóság mellett szólnak; az M330 Windows 10-et, míg a Z330 Android 5.1-et futtat.

Az Androidos Z330 számtalan funkciói közül kiemelhető a Gourmet Mode, a Favorite Shot és a Bright Magic Selfie, melyek a gyorsmenüből pillanatok alatt előhívhatók. A megújult Acer Liquid UI itt is megtalálható.

Acer Liquid Z320/M320 – zsebbarát Androidos vagy Windows 10-es

Ahogyan a Z330/M330 esetében, úgy a Z320/M320-nál is érvényes: teljesen ideális választás lehet első okostelefonunknak. A Z modell az Android alapút, míg az M a Windows 10 alapú eszközt jelenti. A Qualcomm MSM 8209-es processzora felel a hatékonyságért, a kijelző 4.5 colos, a méretezés pedig 136x66.5x9.6 mm. Mindkét termék rendkívül média- és tartalombarát, tökéletes közösségi médiához, megosztáshoz, telefonos fotózáshoz. 1 GB RAM rendszermemóriával, 8 GB tárhellyel bír, az FWVGA alapú megjelenítő pedig széles betekintési szöget garantál. Az előlapi kamera 2 megapixeles, míg a hátlapi 5, de megtalálható az alap 3G modem, valamint a Wi-Fi 802.11 b/g/n, illetve a 4.0-ás Bluetooth kapcsolódás támogatása is (EDR).

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: