DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 7. kedd
Egyéb

Lewis és Rihanna egyre több időt tölt együtt

Nemrég az összes lap a versenyzőről és az énekesnőről írt, akik együtt buliztak a barbadosi karneválon. Egy Rihannához közel álló forrás szerint kezd beleesni Hamiltonba – de nem kész megállapodni.

„Rihanna és Lewis kiruccant a múlt hét végén Barbadosra. Rihanna együtt töltött egy kis időt a barátaival és a családjával is, de a férfiak közül egyedül Lewis járt a fejében. Jól szórakoztak együtt a szigeten és romantikáztak” – mondta e meg nem nevezett forrás.

Nem sokkal azelőtt, hogy a lapok az újdonsült párról kezdtek cikkezni, még az a pletyka járta, hogy az énekesnő egy másik sztár sportolóval, Karim Benzemával került közeli kapcsolatba. Ám úgy tűnik, Rihannát jelenleg jobban érdekli a Mercedes pilótája, mint a Real Madrid focistája: „Karim elhalványult és úgy néz ki, Rihannának csak egy srác jár a fejében – és az Lewis. Lassan haladnak és csupán jól szórakoznak együtt, de Ririnek tetszik az, amilyen Lewis.”

rihanna hamilton (2)



Az énekesnő azonban állítólag egyelőre nem vágyik komoly kapcsolatra - élvezi azt, hogy egyedülálló és a pilóta csupán az egyik opció számára: „Még mindig beszél Karimmal és Lewisszal is, nyitva hagyja a lehetőségeit. Az életének nem azon pontján tart, amikor kész lenne arra, hogy megállapodjon valaki mellett. Élvezi a barátaival töltött időt és koncentrál a munkájára is.”

Barbados után Rihanna és Hamilton is New Yorkba utazott, az elmúlt napokban ugyanazokon a helyeken buliztak és együtt távoztak.

rihanna hamilton (3)

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: