DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 7. kedd
Egyéb

Thierry Henry ellen focizott Hamilton

Az F1-es világbajnok tűzálló overallját Arsenal-mezre cserélte egy meccs erejéig, amelyen Henry ellen, ám több más gyerekkori példaképével a saját oldalán játszhatott.

A Mercedes pilótája a Spanyol Nagydíj után kapta meg a nem mindennapi lehetőséget, hogy kedvenc futballcsapata, az Arsenal színeiben focizhasson több korábbi Arsenal-játékos társaságában. A meccset két ötfős csapat játszotta, Hamilton oldalán a londoni csapat három korábbi játékosa, Sol Campbell, Ray Parlour és Robert Pires sorakoztak fel, míg az ellenfeleket elsősorban Sky Sports tévécsatorna kollégái erősítették – nekik köszönhető, hogy a játék megvalósult – Thierry Henry vezetésével, ebben a társaságban a kapus Carlo Cudicini képviselte még a profi labdarúgókat.

„Igazán rá vagyok már pörögve. Ötéves korom óta Arsenal-rajongó vagyok, de már 15 éve nem játszottam” – vallotta be Hamilton a mérkőzés előtt, aki a játék után így vélekedett: „Nagyszerű volt, a szívem végig versenyzett közben. Remek szórakozás volt ezekkel a fickókkal egy pályán játszani, miután olyan sokat néztem őket, szürreális.”

A kiélezett meccs 5-5-ös döntetlennel eredménnyel zárult, Hamiltonék végül csak büntetőpárbajban maradtak alul.

 

A MEEX különleges akciójának köszönhetően most mindössze 8990 forintért látogathat ki a Magyar Nagydíj három napjára mindenki, aki érvényes diákigazolvánnyal rendelkezik. Az ajánlat részleteiről itt olvashatsz részletesen.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: