DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 19. csütörtök
Egyéb

Megérkezett a HTC Desire 320 - Megbízható teljesítmény, megfizethető ár

A HTC legújabb készüléke, a HTC Desire 320, elődjéhez (HTC Desire 310) hasonlóan minden olyan fontos tulajdonság és funkció birtokában van, melyek lehetővé teszik az akadásmentes böngészést, multi-taskingot vagy akár gyors, személyre szabott videomontázs készítését.

A HTC Desire 320 belépőszintű készülék, a készülék tervezésekor azonban nagy hangsúlyt fektettek a felhasználóbarát megjelenésre és tulajdonságokra is.

Desire 320_6V_White



“Gyors processzorának és a HTC saját fejlesztéseinek köszönhetően a HTC Desire 320 megfizethető alternatívát biztosít a felhasználóknak, és túlmutat a hagyományos, belépőszintű készülékeken.” – mondta el Mihai Nodea, a HTC Romániáért, Magyarországért és Moldováért felelős regionális menedzsere. “A HTC Desire 320 elődjénél több belső memóriával biztosít jobb felhasználói élményt, egyensúlyozva a nélkülözhetetlen tulajdonságok és a megfizethetőség között.”

A készülék Android™ 4.4-gyel és négymagos, 1,3 GHz-es processzorral érkezik, mely akadásmentes, gyors váltást tesz lehetővé az alkalmazások között.

A HTC Desire 320 5MP-es hátlapi kamerája által készített fotók a 4,5”-es kijelzőn jelennek meg. Az állóképek mellett a készülék a Video Highlights funkció segítségével automatikus kisfilmeket is készít fotóinkból. Az elkészült fotók és videók kiválasztása után a sorrend és a zene is szabadon alakítható, cserélhető.

Desire 320_PerRight_MattGray

A hírek és a bejegyzések folyamatos frissítéséről a HTC BlinkFeed gondoskodik. A kiválasztott tartalomszolgáltatók hírei és a közösségi oldalak posztjai egy felületen, könnyen áttekinthető formában jelennek meg a telefon kezdőképernyőjén. A letöltött cikkeket pedig offline is elolvashatjuk.

A HTC Desire 320 fehér és sötétszürke színben lesz elérhető Magyarországon 2015. február elejétől. (x)

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: