DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 10. vasárnap

Egyéb hírek

Gyutai Adrián új motorral és új kategóriában

Újabb nagy lépést tehet álmai megvalósításához, a világbajnoki szereplés felé vezető úton Gyutai Adrián. Az idén az olasz bajnokság National Trophy 600 kategóriájában indul a paksi gyorsasági motoros.

részletek

Minden, amit a Pirelliről tudni akartál

Idén már második alkalommal rendezték az Autogumiplaza-Pirelli Versenyabroncs bemutatót és versenyzői tájékoztatót a szigetszentmiklósi M0 Gastland Hotel, Étterem és Rendezvényközpontban.

részletek

Beépülve, 3. rész: Zsonglőrtanoda

Versenyzői blogom harmadik részében nem szaporítom tovább a szót, helyette három rövid videóval szemléltetem felkészülésem pillanatnyi stádiumát. Bár szombaton a házfalak közé szorultam, de...

részletek

Beépülve, 2. rész: Állati vidám edzések!

Versenyzői blogom újabb részében felkészülésem helyenként rendkívül vidám részleteibe szeretnék betekintést engedni Nektek, felvázolva, hogyan szabtam magamra, a versenyzők jól bevált edzésmódszereit.

részletek

Baráti megemlékezés az „égi versenyzőkért”

Böröczky József, „mindenki Pepije”, a felejthetetlen nevettető és a MotoGP legkiválóbb szakkommentátora március 3-án lenne 67 éves. Rá és az összes elhunyt versenyzőre emlékeznek barátai.

részletek

Ilyen versenypályát épít a HELL

Az Utazás 2015 kiállítást választotta legújabb, turisztikai beruházása bemutatkozásának helyszínéül az évek óta piacvezető energiaitaláról ismert HELL ENERGY...

részletek

Szabó Krisztián a jégautózás fővárosában

Az idén újonnan elinduló Champ Truck World Series-ben való bemutatkozására készülő Szabó Krisztián múlt héten a svéd Arvidsjaurba utazott, ahol egy négynapos jégautós tréningen vett részt.

részletek

Idén is Hondával támad a Talmácsi Racing

A Talmácsi Racing bejelentette, hogy a 2014-es esztendőhöz hasonlóan idén is Hondákkal állnak rajthoz a Superbike világbajnokság két betétsorozatának, a FIM Superstock 600-as Európa-bajnokságnak...

részletek

Az egyensúly nyomában - Masters of Dirt

Egy sport, amelyben a lényeg a levegőben történik, de mégsem repülőkkel művelik. Idén a korábbiaknál is látványosabb műsorokkal indította útjára a Monster a Masters of Dirt 2015 sorozatot.

részletek

VII. Örömautózás a Hungaroringen

Ez év tavaszán már hetedig alkalommal rendezik meg az Örömautózást súlyos beteg gyerekek számára, amelyet kezelő orvosaik „élményterápiaként” nagyon támogatnak.

részletek

Beépülve, 1. rész: Miért vágok bele?

Kimi Raikkönen, Valentino Rossi, Fernando Alonso, Michael Schumacher, Sebastian Vettel, Lewis Hamilton, Robert Kubica, Petter Solberg, Sebastien Loeb, Ken Block, Jacques Villeneuve.

részletek

2015-ben négy versenyzővel támad a Tomracing

Lassan a hazai drift mezőny legnagyobb csapatává növi ki magát a Tomracing Motorsport Team. A gárda a harmadik szezonját kezdi meg a szakágban, és idén már négy versenyzővel képviselteti magát.

részletek