DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Gasztroőrültek találkozása

Van egy gasztromegszállott tulajdonos, aki imád sütni, főzni, kóstolni, ízlelni, tapasztalni… aki azonban más környezetben mozog nap mint nap. Van egy másik gasztromegszállott, aki szintén imád sütni, főzni, kóstolni, ízlelni, tapasztalni… aki azonban ebben a környezetben mozog nap mint nap. Ez a két szemlélet találkozott 2019-ben és indult útjának a Szomszéd bisztró története.

Buona Festa



A Szomszéd Bisztró és közösségi tér: egy olyan hely, ahol jó enni, inni, beszélgetni. Egy hely, ami itt van a szomszédban, ismerős és baráti szeretettel fogad, miközben magas minőségű ételeket, italokat és színvonalas szolgáltatásokat kínál a betérőknek. A Szomszéd olyan összevont koncepcióként született meg, melyben mindennek helyet találtunk, amihez valódi szenvedély köt minket: a minőségi gasztronómiai élményeknek, a vendéglátásnak, a közösségteremtésnek és a magyar dizájn támogatásának.

Mangalica tarja, káposztás cvekedli

Olyan helyet akartunk létrehozni, ahol mindenki megtalálja a számára kényelmes és megfelelő tereket, kínálatot és lehetőségeket. Egy helyet, ahol szívesen beszélget egy kemencés pizza felett az egyetemista, ahol otthont kapnak a magyar tervezők darabjai, ahová akár mindennap betérhet bármelyik szomszédunk egy gyors és egyszerű fogásra, de megtalálja a számítását a különleges ízek és zamatok iránt érdeklődő közönség is, és ahol a cégeknek, üzleti célú vendégeinknek is megfelelő ajánlatokkal szolgálhatunk.

Büszkén mondhatjuk, mindez életre kelt. Itt, a Szomszédban.

Lasagne classico

Egyszerűen összetett fogásokat kínálunk. Konyhánk igényes, különleges, ugyanakkor könnyen értelmezhető és befogadható ételeket kínál. A valódi élményt az ízek összetettsége és harmóniája jelenti, legyen szó akár nápolyi kemencés pizzáinkról vagy ínyenceknek szánt izgalmas fogásainkról.

Tiramisú (jelenleg pisztáciás)

„Az ételkészítés szenvedélyét érezni az elkészült ételek ízén. A kompromisszumok nélküli alapanyagszelekció, a megfelelő eljárások kiválasztása és az az egyéni aroma, amit csak az étel elkészítője tud az ételhez adni, mind közösen teszik harmonikussá a végeredményt. Az azonban kétségtelen, hogy a szeretettel készült étel íze minden mással összehasonlíthatatlan.”

Tóth Tamás

étteremvezető

Szomszéd logó kávésra-page-001_1

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: