DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 6. hétfő
Egyéb

Győrfi Alen csatlakozott Kiss Norberthez

Kiss Norbi hatszoros magyar bajnok autóversenyző, Európa bajnok kamionversenyző jó példája követőkre talált más Európa bajnokok körében is. Norbi barátja, a szintén Európa bajnok motorversenyző, Győrfi Alen, hétvégi Alpok Adria futamának edzései között, Norbi társaságában ragasztotta fel versenymotorjára a Macskaárvaház Alapítvány nevű állatvédő civilszervezet matricáját.

- Nagyon örülök, hogy Alen személyében újabb Európa bajnokot köszönthetek a körünkben, aki szívesen és önzetlenül szeretne tenni az árva macskákért - mondja Kiss Norbi, aki az állatvédő civil szervcezet kuratóriumi tagja és aktivistája.

Norbi és Alen



Norbi büszkén sorolja:

-  Gerencsér Csaba jet ski Európa bajnok és Bessenyei Zoltán rally Európa bajnok  is magáévá tette az alapítvány célkitüzéseit és a maguk eszközeivel segítik munkánkat. Majd hozzéteszi: nemrégiben magyar és angol nyelven is közzétett egy felhívást, amelyben felsorolja, hogy - pénzadományon kívül vagy ahelyett - mi mindennel segíthet az, aki szívén viseli az árva, kidobott és megkínzott állatok sorsát.

- Bízom benne, hogy Európa bajnok barátaimon kívül nagyon sok, Európa bajnoki cím nélkül is jóérzésü, önzetlen ember segít majd - mondja Kiss Norbi, akinek felhívása itt olvasható teljes terjedelemben, magyarul és angolul:

www.macskaarvahaz.hu,

 macskapcsolat.blog.hu

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: