DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Öntapadós fóliával a szép otthonért

Otthonunk hangulata meghatározza mindennapjainkat. A lakásunk, házunk harmóniája nagyban hozzájárul saját, belső egyensúlyunkhoz is, hiszen ideális esetben otthon töltjük a legtöbb időnket.

A lakókörnyezet kialakítása sok esetben nem is rajtunk múlik, de az atmoszféráját jelentősen befolyásolhatjuk. Ne gondoljunk nagy dolgokra, nem kell rögtön új bútorokban, berendezési tárgyakban vagy burkolatcserében, festésben gondolkodnunk. Lehetőségünk van költségkímélő, mégis látványos és esztétikus változtatásokra otthonunkban. Tehetjük mindezt úgy, hogy saját kezűleg látunk neki lakásunk felújításának, otthonunk szépítésének.

https-__www.foliasjuci.hu_ - 2020 január - Cikk3



Mesés átalakulás

A Fóliás Jucinál kapható öntapadós fólia vonzó alternatívát jelent, ha bútorok felújításáról van szó. A fólia azonban nem csak bútorokon, hanem ajtókon, ágykereteken, de akár csempén, zuhanykabinon, ablakon is megjelenthet. A széles szín- és mintaválaszték mellett a fóliák sokféle típussával találkozhatunk. Külön érdekesség, hogy immár olyan típusú fóliát is találunk a kínálatban, amely kifejezetten padlóburkolásra, vízszintes használatra alkalmazható. A falakra dekorációs céllal, de falvédőként is felrakhatjuk a fóliát.

Maga a fóliázás egy egyszerű munkafolyamat, nem kell hozzá szakember segítségét kérni. Nagyobb üvegfelületek befedésénél elkél még egy segítő kéz, de a fólia felrakása nem igény semmiféle szaktudást. Némi gyakorlattal és szabadidővel valóban lenyűgöző átalakuláson eshet át otthonunk.

Elméleti és gyakorlati oktatás

Ahhoz, hogy a fóliázáshoz szükséges tudást és termékeket is megszerezzük, érdemes az Otthonszépítő Csomagot beszereznünk. Ebben a gondosan összeállított szettben mindent megtalálunk, amit a fóliázásról tudni érdemes és kell. Az oktató csomag részét képezi egy videó sorozat, amely egy panellakás teljes felújítását dokumentálja.

Fóliás Juci három napra beköltözött egy lakótelepi lakásba, és ez idő alatt teljesen újjá varázsolta. A munkafázisok a képanyag alapján pontosan lekövethetők, elsajátíthatjuk a technikát, trükköket és ötletek nyerhetünk a videókból. A csomagban minden olyan szükséges fóliát és eszközt megtalálunk, amelyekkel a videókban látott felújítási munkák kipróbálhatók.

Öntapadós fóliák és kellékek

A csomagban találunk kifejezetten bútorfelújításhoz való fóliát, illetve egy-egy termékminta csomagot matt, fényes, márvány és fémhatású fóliákból. A belátás elleni és a hővédő ablakfóliával az üvegfelületeken kísérletezhetünk, míg a csempematrica alkalmazása a konyhában, a padlófólia pedig az előszobában arathat sikert.

A fóliázáshoz kell néhány egyszerű, de szükséges szerszám, így ezek is helyet kaptak a csomagban. A kis fóliázó készlet mellett egy simító és szike is a szett részét képezi. A csomagban található kaparós sorsjegy pedig mindenki számára garantált nyereményt rejt!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: