DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 26. hétfő

ViccesVideó

Elképesztő jelenetek egy magyar parkolóban

Az alábbi felvételen látható szerencsétlenkedést Nyíregyházán rögzítették – mindennél többet elmond a látottakról, hogy tökéletesen passzol hozzá a Benny Hill Show ikonikus zenéje.

részletek

Ezért mondják, hogy ne hajts biciklivel a pocsolyába

Gyerekkorunkban anyukánk mindig mondta, hogy kerüljük ki a pocsolyát, de sosem értettük, hogy mit akar ezzel, hiszen olyan menő dolog átmenni rajta. Most a kamionsofőr tehetetlenül nézte, a biciklis pedig elszenvedte ennek hátulütőjét.

részletek

Már megint egy T-Rex-es videó - agypusztító!

Azt sem tudjuk, hogy a fejünket vagy a hasunkat fogjuk a minivideó láttán, melyet ötvenedjére sem tudtunk megunni! Az Audi T-Rex-es reklámja a végletekig kifinomult volt, ez meg egyszerűen zseniális!

részletek

Audi-Rex: Dobj el mindent, itt az év reklámja!

Sanyarú a sorsa ebben a kegyetlen modern világban egy dinoszaurusznak, akinek rövid a karja, kitiltják a metróból, s mindenki rajta röhög. Szerencse, hogy már léteznek autók, amelyekben nem kell fogni a kormányt!

részletek

Az egy perc alatti lefulladások világrekordere

Természetesen aligha tartanak számon ilyen csúcsot, de a videón látható tanulóvezető jó eséllyel a képzeletbeli lista élmezőnyében végezne. Az egészet pedig a mögötte állók nevetése koronázza meg.

részletek

Hát ez a busz hogy tudott ott megfordulni?

Egészen elképesztő jelenetet vettek videóra nemrég Kínában: egy buszsofőr olyan helyen akart megfordulni a szakadó esőben, ahol egy ekkora járművel nem lehet – vagy mégis?

részletek

Ez a rendőr olyan laza, mint Raikkönen

A motorost lekapcsolta a Polizei – először meg akart lógni, de nem járt sikerrel. Az autóból egy jégkrémet evő rendőr szállt ki, majd társával elviccelődtek azon, egy gyorsabb motor kellene a BMW lerázásához. Angol feliratok bekapcsolhatók!

részletek

Így ne próbálj megfordulni kamionnal

Teherautóval manőverezni egyébként sem gyerekeknek való, pláne, ha 180 fokos fordulót akar venni a sofőr. Arról a helyzetről nem is beszélve, amikor egy oszlop szemtelenül beáll az útba.

részletek

Így ért véget a driftelgetés

A srác ügyesen csúszkált körbe-körbe a pályán lila BMW-jével – végül nem is az ő vezetői hibája miatt kellett feladniuk a mókázást, a kerék unt bele a kínzásba…

részletek

Futóversennyé degradálódott a gyorsulási verseny

Komédiába fulladt a Thunder 400 gyorsulási verseny egyik futama az Egyesült Államokban, miután mindkét motor bemondta az unalmast. A szabályok szerencsére nem tiltják, hogy a résztvevők Frédi és Béni módjára juttassák el a járművet a célig.

részletek

Amikor a randi éles fordulatot tesz

Az év egyik emlékezetes videója volt a következő, melynek tanulsága örökérvényű: sosem tudhatod, hogy a törékeny, szőke lány nem profi sofőr-e, te pedig épp a Mustang Valentin-napi tréfás videójába kerültél.

részletek

Mégis kikre méretezik ezeket a sportkocsikat?

Az biztos, hogy nem a képen látható férfira: mint egy csapdába esett vad, úgy igyekezett kivergődni a BMW i8-ból. Megnéznénk azt is, hogyan vezetné el a gépjárművet.

részletek