Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 8. szombat

Vegán

Grosjean: Hamilton étrendje nem éppen a legjobb módszer

Lewis Hamilton többször is hangoztatta, hogy vegán étrendjének köszönhetően egészségesebb és boldogabb. A Haas francia pilótája viszont egyáltalán nem ért egyet, hogy ez jó út lenne.

részletek

Hamilton: Egészségesebb és boldogabb vagyok a vegán étrendtől

Lewis Hamilton úgy érzi, azzal, hogy vegán életmódra váltott, egyáltalán nem szenved semmilyen fizikális hátrányt a többiekkel szemben, sőt azt kívánja, bár hamarabb kezdte volna az egészet.

részletek

Mindenhonnan üdvözlik Kiss Norbi vegán törekvéseit

Korábban beszámoltunk már arról, hogy kétszeres kamion Európa-bajnok versenyzőnk, Kiss Norbi egy rádióinterjúban bejelentette, megpróbálkozik a vegán életmóddal, igaz, egyelőre még „csak” egy hónapra. Ez azóta egész komoly visszhangot kapott, döntésének több barátja, valamint a nevével fémjlezett Macsaárvaház Alapítvány illetékesei is nagyon örülnek.

részletek

Be sem teszi a lábát húsos étterembe Hamilton

Immár teljesen vegánnak vallhatja magát Lewis Hamilton, aki nem is támogatja a húsevőket kiszolgáló éttermeket. Több mint két és fél éves folyamatra tette fel a koronát.

részletek

Csak halat eszik Hamilton, de vegán akar lenni

Egy dokumentumfilm nyitotta fel a világbajnok szemét: meggyőződése, hogy az állatokat és saját egészségét is óvja azzal, ha kizárólag növényi táplálékot fogyaszt, azonban még csak az út elején járt.

részletek
Olvastad már?