DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 4. szombat

Toronto

Dixon harmadszor nyert Torontóban

A bajnokság élén álló Scott Dixon több mint egy futamgyőzelemnyire növelte előnyét az összetettben az IndyCar-szezon egyetlen USA-n kívül rendezett versenyén, ahol fő riválisait érték utol a bajok.

részletek

IndyCar: Newgarden húzása győzelmet ért, még szorosabb a bajnokság

A Penske versenyzője duplázott Kanadában, ahol Alexander Rossi második IndyCar-dobogóját jegyezte. A bajnokság élén álló Dixon és Castroneves a középmezőnyben végzett, pedig a brazil az első hely felé robogott.

részletek

IndyCar: Kettős Penske-diadal és balesetek Torontóban

Hiába vezetett a verseny nagy részében Scott Dixon, Will Power megállíthatatlan: a szezont balszerencsésen kezdő ausztrál az utóbbi négy versenyből hármat nyert és második a bajnokságban.

részletek

IndyCar: A szerencse fia nyert Torontóban

Nem lehetett panasz az IndyCar torontói versenyének izgalmaira: a változó időjárás megtette hatását, a végeredmény kialakulásában pedig egy baleset és szerencsés bokszkiállás is szerepet játszott.

részletek

Montoyát saját beállításaival győzték le

Will Power szerezte meg a pole-t az IndyCar torontói hétvégéjén, bár csak az utolsó pillanatban múlta felül Juan Pablo Montoyát, miután átvette a kolumbiai által használt beállításokat.

részletek

Indy Lights: Piquet pole-lal debütált

Nelson Piquet Jr. e hétvégén az Indy Lights torontói versenyén helyettesíti Max Chiltont, aki Le Mans-i 24 órás kötelezettségei miatt van távol. Az ex-F1-es brazil bemutatkozásként rögtön a pole-ba röpítette magát.

részletek

IndyCar: Elmosta az eső a második edzést

A torontói időjárás már tavaly sem fogadta a kegyeibe az IndyCar mezőnyét, akkor szakadó esőben került sor a versenyre. Idén a második pénteki szabadedzést kellett törölni hasonló okokból.

részletek

IndyCar: Montoya nyitott az élen Torontóban

Az idén az Indy500-at is megnyerő, az IndyCar versenysorozatot kilenc forduló után vezető Juan Pablo Montoya nyitotta az élen a rangos tengerentúli bajnokság torontói hétvégéjét.

részletek

A hétvégi program: Le Mans és Hungaroring

Az elkövetkező napokban sem maradunk autósport nélkül: szombaton és vasárnap a világ egyik leghíresebb autóversenyére, a Le Mans-i 24 órásra kerül sor, de aki élőben nézne versenyt, kilátogathat a hungaroringi WSR-re.

részletek