Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 23. szerda

SzimulátorVideó

Pedálmunka: Szimulátorverseny lábkamerával

Néhány nap alatt 40 ezren nézték meg a Race Sensations videóját, melyben a pedálokkal való gépészkedést tanulmányozhatjuk 11 percen át, miközben a játékos a nyolcadikról első helyre menetel.

részletek

F1 Hungary Liga: WRC-pilóta nyerte az F1-es futamot

Az Osztrák Nagydíjjal folytatódott az F1 Hungary Liga, ahol a szezon eleje óta levegőbe lógó győzelmet aratott KaszaKristof.

részletek

F1 Hungary Liga: Előd magabiztosan nyert Ausztráliában

Lezajlott az F1 Hungary Liga 7. szezonjának nyitófutama, az Ausztrál Nagydíj, amely az egyszeres bajnok Előd rajt-cél győzelmét hozta a Red Bull-lal.

részletek

Így kell elbánni a balhés ellenfelekkel

Online versenyek során mindenki találkozott már szándékosan lökdösődő, feltartó, és úgy általában csak a balhéra utazó ellenfelekre. Ez a játékos megmutatja, hogyan tör borsot az orruk alá.

részletek

A-Liga: Szoros befutó a két éllovas között

Megújulva, új szimulátorral, új külsővel, de ugyanazzal az elhivatottsággal tért vissza az A-Liga a virtuális versenypályákra. A 2019-es szezonban minden második vasárnap 12 futamon keresztül mérhetik össze tudásukat a versenyzők.

részletek

Ha nem megy az előzés, menj át rajta

Vedd az öledbe, aztán egy baseballos dobómozdulattal hajítsd el, csak ezúttal a hátad mögé! Avagy egy megtermett mezei poloskához hasonlítható "bug" az Assetto Corsában. Egy Ferrarival sok mindent lehet, de azért na.

részletek

A-Liga: Visszatérés a Hungaroringen

Megújulva, új szimulátorral, új külsővel, de ugyanazzal az elhivatottsággal tért vissza az A-Liga a virtuális versenypályákra, ahol a 2019-es szezonban minden második vasárnap 12 futamon keresztül mérhetik össze tudásukat a versenyzők.

részletek

A száguldó ételhordó visszatér, ezúttal Suzukában!

A "jármű" spái szimulációjának "nagy sikerére" való tekintettel itt a következő epiziód a virtuális világ leggyorsabb ételhordó kocsijának történetéből. Suzukában "fedélzeti" kamerából a "váltásokat" is megfigyelhetjük.

részletek

Ételhordóval az esős Spában

Ne kérdezzetek semmit, ne mondjatok senkinek semmit, ne csináljatok semmivel semmit, legfeljebb csukjátok be az internetet mára. Egy japán szimulációs ötlet a "volán" mögött Sebastian Vettellel.

részletek

A mesterséges intelligencia már kártyatrükköt is tud

Jelenleg YuMi a világ egyik leghíresebb robotja, amelyet az AI-re specializálódott ABB, a Formula-E partnere fejlesztett ki. Alább éppen azt bizonyítja, hogy a gondolkodó gépet már kártyával se lehet átverni: egyből megtalálja a pakliban azt a lapot, amit kiválasztottál!

részletek

Ilyen lehetne a Városliget GP pályája

Hősök tere, Vidámpark, Vajdahunyad vára - ilyen körítés mellett is folyhatna napjainkban a Magyar Nagydíj, ha a '80-as években nem a Hungaroring megépítése mellett döntöttek volna.

részletek

Virtuális kör Szaúd-Arábia FE-pályáján

Még mielőtt a pilóták birtokukba vették volna a Rijád külterületén kialakított új utcai versenypályát, a Formula-E számítógépes ízelítőt adott abból, hogyan is fest majd egy kör az immár halóval szerelt autókban.

részletek
Olvastad már?