Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. június 5. péntek

SzimulátorVideó

Ralikrossz formulaautókkal? Még szép, hogy jöhet!

Reméljük, minél hamarabb vége lesz most már a versenymentes időszaknak, mert a virtuális világban egyre elborultabb ötletek kapnak szárnyra, mint azt a mellékelt ábra is mutatja.

részletek

Egy magyar gokartoktató pályabejárása Doningtonban

Janecskó Adrián az rFactor 2-ben mutatja be, hogyan kell venni a doningtoni versenypálya kanyarjait egy 1993-as Mclaren MP4/8-cal. Hangolódjunk így az azévi F1-es futam hétvégi tévés ismétlésére!

részletek

Ki a leggyorsabb doboz Makaóban?

A spái doboz egyszemélyes körözésének sikerén felbuzdulva egy versenyt is összehoztak a száguldó szögletes szörnyetegek számára. Egy rajtrácsnyi doboz csak arra vár, hogy megelőzhesse egymást!

részletek

Fanyalodjunk rá a virtuális versenyekre!

Lassan már annyi nagyszabású versenyt rendeznek a digitális térben, mint ahány igazi verseny lenne egy járvány nélküli ideális világban. Profi pilótákat és magyar résztvevőt is nézhetünk, íme a vasárnapi kínálat.

részletek

Nincs verseny? Sebaj! Nézz Spában száguldó dobozt!

Méghozzá nem is csak egy közönséges dobozt, hanem Amazon-dobozt. Tökéletesen helyettesíti a valós Formula-1-es száguldást, az embernek már-már az az érzése, hogy nincs is szükség igazi autóversenyre.

részletek

Pole-kör Suzukában és a játékban

Egymás mellé tették Sebastian Vettel rajtelsőséget érő körét és az F1 2019-es próbálkozást a Ferrarival. Úgy tűnik, Dmitry Suchkov nüasznyival gyorsabb a négyszeres világbajnoknál.

részletek

Pedálmunka: Szimulátorverseny lábkamerával

Néhány nap alatt 40 ezren nézték meg a Race Sensations videóját, melyben a pedálokkal való gépészkedést tanulmányozhatjuk 11 percen át, miközben a játékos a nyolcadikról első helyre menetel.

részletek

F1 Hungary Liga: WRC-pilóta nyerte az F1-es futamot

Az Osztrák Nagydíjjal folytatódott az F1 Hungary Liga, ahol a szezon eleje óta levegőbe lógó győzelmet aratott KaszaKristof.

részletek

F1 Hungary Liga: Előd magabiztosan nyert Ausztráliában

Lezajlott az F1 Hungary Liga 7. szezonjának nyitófutama, az Ausztrál Nagydíj, amely az egyszeres bajnok Előd rajt-cél győzelmét hozta a Red Bull-lal.

részletek

Így kell elbánni a balhés ellenfelekkel

Online versenyek során mindenki találkozott már szándékosan lökdösődő, feltartó, és úgy általában csak a balhéra utazó ellenfelekre. Ez a játékos megmutatja, hogyan tör borsot az orruk alá.

részletek

A-Liga: Szoros befutó a két éllovas között

Megújulva, új szimulátorral, új külsővel, de ugyanazzal az elhivatottsággal tért vissza az A-Liga a virtuális versenypályákra. A 2019-es szezonban minden második vasárnap 12 futamon keresztül mérhetik össze tudásukat a versenyzők.

részletek

Ha nem megy az előzés, menj át rajta

Vedd az öledbe, aztán egy baseballos dobómozdulattal hajítsd el, csak ezúttal a hátad mögé! Avagy egy megtermett mezei poloskához hasonlítható "bug" az Assetto Corsában. Egy Ferrarival sok mindent lehet, de azért na.

részletek
Olvastad már?