DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 27. szerda

Szerencsejáték

Melyik játékstratégiával hódítottam meg a kaszinót?

Annak ellenére, hogy a kaszinó egy szerencsejáték, mégis a nyerés esélyét megfelelő döntésekkel lényegesen növelni lehet. Azaz a megfelelő játékstratégia alkalmazásával nagymértékben javíthatjuk a játék kimenetelét.

részletek

Ezért jó választás a Vulkan Vegas online kaszinó

A Vulkan Vegas az egyik legnépszerűbb magyar online casino, amely 450.000 forint üdvözlő bónusszal és 150 ingyenes pörgetéssel várja az új játékosokat.

részletek

A szerencsejáték helyzete Magyarországon

Nézzük meg közelebbről, milyen szabályozások érvényesek a magyarországi szerencsejátékosok számára.

részletek

Sportággá válhatnak-e más kaszinójátékok, ahogyan a póker?

Bár nem teljesen tisztázott a kérdés, a pókert széles körben már sportként is számon tartják. Arról is hasonlóan eltérőek a vélemények, hogy a jövőben más kaszinójátékok is sportágakká válhatnak-e. Induljunk ki abból, hogy mit is takar a sport fogalma.

részletek

Mennyire fontos a szerencse a szerencsejátékban? Példák valódi győztes történetekre

A szerencsejáték izgalmas és kifizetődő, de nagyon kockázatos üzlet.

részletek

A szerencsejáték-szponzoráció hatása a Forma-1-re

A Forma-1 kétségkívül a legnépszerűbb autós sportnak számít, ahol természetesen a szponzorokat is nagy figyelem kíséri. Szerencsejáték vállalatok azonban sokáig nem vehettek részt ennek a sportágnak a szponzorációjában. Ez azonban nem is olyan régen megváltozott. Az alábbiakban megnézzük, hogy milyen hatásai lehetnek a szerencsejáték szponzorációnak a Forma-1-ben, illetve hogy mit várhatunk ezen a téren a közeljövőben.

részletek