DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 26. kedd

SiposPatrik

F1 Esports: Megvannak az első magyar pontok

Az Alpine-nál szereplő Sipos Patrik a nyolcadik helyet kaparintotta meg a virtuális Silverstone-ban rendezett harmadik versenyen, ahol a Red Bull begyűjtötte idei első győzelmét.

részletek

Címvédés az F1 Esports szezonzáróján

Jarno Opmeer tavaly az Alfa Romeóval, idén a Mercedes színeiben lett a virtuális széria bajnoka. Sipos Patrik végül nyolc pontjával 19. helyen zárta a szezont.

részletek

F1 Esports: Három bajnokesélyes maradt

A címvédő Jarno Opmeer nyerte az austini pályán tartott kilencedik fordulót, ezzel átvette a bajnokság vezetését is. Már csak egyetlen tripla maradt a szezonból, melyen hármas összecsapás várható a végső sikerért.

részletek

F1 Esports: Aston-siker, magyar pontok

Lucas Blakeley vette át az összetett pontverseny vezetését az F1 e-sport-bajnokságának portimaói és zandvoorti versenyei után. Utóbbi futamon az Alpine-t erősítő Sipos Patrik nyolcadik lett.

részletek

Elkezdődött az F1 Esports szezonja – Bereznay számára pont nélkül

Szerda este elindult a hivatalos F1-es e-sport-szezon: az első két fordulót a virtuális bahreini és kínai pályán tartották. A McLarenhez szerződő Bereznay Dániel csak az egyik futamon indult.

részletek

Két magyar is indul az F1 Esports idényében

Bereznay Dániel a McLarenhez igazolt, idén azonban lesz még egy honfitársunk a 30 fős mezőnyben Sipos Patrik révén, aki az Alpine színeit fogja képviselni a virtuális megmérettetéseken.

részletek