DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 28. szombat

Putrajaya

Brazil győzelem a szenzációs fordulatok után

Lucas di Grassi jókor volt jó helyen, és megnyerte a csillaghullásos versenyt, miután mindkét e.dams Renault győztesnek tűnő pozíciót bukott el. Az utolsó körökben felpörögtek az események a Formula-E maláj fordulóján.

részletek

Min-E Drivers: Bird szárnyalt Malajziában

A MiniDrivers sorozat párjaként indult útjára a Formula-E-vel egy időben a Min-E Drivers, mely az azonnal nagy népszerűségnek örvendő elektromos széria történéseit mutatja be képregényformában.

részletek

Heidfeld: Két francia, két baleset, 0 pont

Nem indult jól a Formula-E első szezonja az egykori F1-es Heidfeld számára, hiszen az első két futam egyikén sem ért célba: Pekingben WEC-s csapattársa, Malajziában a „kissé őrült” Montagny lökte ki.

részletek

Formula E: Senna-Prost csata és Bird-győzelem

A Formula E történetének második versenye még izgalmasabban és fordulatosabban alakult, mint az első. A malajziai Putrajaya szűk utcai pályáján számtalan ütközés, bukás, látványos csata és előzés történt, míg Daniel Abt egy eltérő stratégiával csempészett izgalmakat a versenybe. Sam Bird fantasztikus teljesítménnyel nyert, míg a 18-19. helyről rajtoló Lucas di Grassi és Sebastien Buemi a leintésig a 2-3. helyre jött előre.

részletek

Formula E: Prost a leggyorsabb, de Servia a pole-ban

A malajziai Putrajaya versenypályáján a sorozat fennállásának második versenyére készül a Formula E mezőnye. A magyar idő szerint hajnal 3-kor kezdődött időmérőn Nicolas Prost volt a leggyorsabb, aki azonban pekingi utolsó körös incidense miatt 10 hellyel hátrébbról rajtolhat, így a pole-pozíciót Oriol Servia örökölte meg tőle.

részletek

Eső miatt módosul a Formula-E menetrendje - követendő példa az F1-nek?

Talán az F1 számára is követendő példát állít fel a Formula-E sorozat, hiszen a következő, maláj futam kezdési időpontját a várható heves esőzés miatt előrébb ütemezték, elkerülve ezzel a nehéz körülményeket.

részletek