DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 8. péntek

Prost

Prost nem irigy Verstappenre

Az F1-es Mexikóvárosi Nagydíjon aratott győzelmével a francia legendát érte utol a sikerek számában a Red Bull-os, de a négyszeres vb-elsőnek nem fájt ez.

részletek

Verstappen: Már eltűnt a dühös kölyök

A Hamilton ellen sikerrel megvívott csata megváltoztatta Verstappent, a dühös türelmetlen kölyök eltűnt, maradt a könyörtelen perfekcionista.

részletek

F1-Archív: Nem ünnepelheti meg a vb-címet Hamilton?

Nem lesz New Jersey Nagydíj, Rosberg boldog, hogy legyőzte hétszeres bajnok csapattársát, Massa nem él piszkos trükkökkel, Prost védi Schumachert és ellenzi a tankolást. Ezek voltak október 19. Formula-1-es hírei.

részletek

Retro – Minden idők legjobbja, Alain Prost

A kétszeres világbajnok francia megnyerte a tömegbalesettel induló Portugál Nagydíjat ezen a napon, 28. győzelmével pedig az F1 történetének legsikeresebb versenyzőjévé vált.

részletek

F1-Archív: Bevezetik a halót

Dagad a kémbotrány, Raikkönent akarja a Renault, Schumacherék nyerik az F1 házi foci-vb-jét, eladhatja csapatát Alain Prost. Július 19. Formula-1-es híreiből válogattunk.

részletek

Retro – Senna defekttel együtt is nyert

1986-ban ezen a napon, az USA Nagydíjon Ayrton Senna sok felejthetetlen győzelme közül is az egyik legnagyobbat szerezte Detroitban.

részletek

„Mansell erős volt, Raikkönen hallgatag”

Számos világbajnokkal dolgozhatott együtt karrierje során Adrian Newey, aki Verstappent tartja a tökéletes versenyzőnek – de mások erősségeit is kiemelte.

részletek

A McLaren fénykorát idézi az idei Red Bull

1988-hoz hasonlóan 2023-ban is kiemelkedik egy konstruktőr az F1-es mezőnyből, Senna és Prost legendás küzdelmének megismétlésében azonban ne reménykedjünk – véli az expilóta.

részletek

„Szinte minden csapat krízishelyzettel küzd”

A fenti véleményt Alain Prost fogalmazta meg, aki szerint az él- és a középmezőnyben csak egy csapatnál van minden rendben – nem a Red Bullnál.

részletek

Prost elment volna második számúnak Schumacher mellé a Ferrarihoz

Érdekes történetet elevenített fel a négyszeres F1-es világbajnok, aki állítása szerint Schumacher társaként térhetett volna vissza – másodhegedűsként.

részletek

F1-Archív: Schumacher, a taxisofőr

Flavio Briatore fogalmazott úgy, a németnek ellenfelei miatt túl könnyű dolga van. Szó esett Alonso visszavonulásáról, Kubica bajnoki esélyeiről és Phoenix GP-ről is március 13-án az F1-es hírekben.

részletek

F1-Archív: Kórházba került Schumacher

Fisichellának nem kell fizetnie a Force India üléséért, kettőről egyre csökkenhet a németországi nagydíjak száma, B terve is van a Stefan GP-nek – és az első hírek Michael Schumacher síbalesetéről. Ez történt december 29-én az F1-ben.

részletek