Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 15. hétfő

Prost

Berger: Ezért volt Senna bárkinél jobb

Rendkívül korán kezdte és olyan alázattal végezte a munkáját, hogy bárkinek óriási fejtörést okozott Ayrton Senna. Gerhard Berger úgy érzi, egyetlen szegmensben ért fel csak hozzá, a többiben esélye sem volt.

részletek

„Lewis és Senna a két legjobb”

A háromszoros világbajnok jó barátja szerint Hamilton hozzáállása valahol félúton van Alain Prost és Ayrton Senna stílusa között, mégis inkább a brazil legendához érzi őt közelebb.

részletek

F1-Archív: Schumacher, a taxisofőr

Flavio Briatore fogalmazott úgy, a németnek ellenfelei miatt túl könnyű dolga van. Szó esett Alonso visszavonulásáról, Kubica bajnoki esélyeiről és Phoenix GP-ről is március 13-án az F1-es hírekben.

részletek

Prost: Rossi magának akarja a reflektorfényt

Az Alpine F1-es tanácsadói posztjából távozó négyszeres világbajnok elmondta: elsősorban azért döntött a csapat elhagyása mellett, mert úgy érezte, már nem vonják be a döntéshozatali folyamatokba.

részletek

Prost dühös: Kiszivárgott távozása az Alpine-tól

A négyszeres világbajnok megerősítette, nem marad az Alpine tanácsadója a következő szezonban. A hírt a csapattal együtt akarta bejelenteni, de az F1 hivatalos oldala korábban leközölte.

részletek

Alain Prost is távozik az Alpine-tól?

Marcin Budkowski után Alain Prost sem marad az enstone-i F1-es alakulatnál: sajtóértesülések szerint az istálló nem hosszabbította meg egyéves szerződését.

részletek

„50 százalék van Hamilton visszavonulására”

A szezonzáró óta nem állt a nyilvánosság elé Lewis Hamilton, így felmerültek olyan pletykák, hogy a hétszeres világbajnok esetleg befejezi a pályafutását. Alain Prost szerint ez is előfordulhat.

részletek

Prost: Verstappen csak még jobb lesz

A négyszeres F1-es világbajnok szerint a holland az első címe megszerzése után még jobb versenyzővé fog válni. A francia legenda állítja: az idei volt a legjobb évad a Formula-1 történetében.

részletek

F1-Archív: Kórházba került Schumacher

Fisichellának nem kell fizetnie a Force India üléséért, kettőről egyre csökkenhet a németországi nagydíjak száma, B terve is van a Stefan GP-nek – és az első hírek Michael Schumacher síbalesetéről. Ez történt december 29-én az F1-ben.

részletek

Prost: Senna szinte könyörgött, hogy ne vonuljak vissza

Hosszú éveken át egymás legkeményebb riválisai voltak a Formula-1-ben, időnként éles pengeváltásokkal és haraggal. Prost utolsó futamán azonban kibékültek, Senna pedig kérlelte a franciát, maradjon az F1-ben.

részletek

F1-Archív: Massát eltiltják a Ferraritól

Tesztek, nevezési listák és Maldonado-szerződések, Massa megnősül, Vettel megkezdi a ferraris tündérmesét, Hamilton győz és elkapja a koronavírust: ezek történtek december 1-jén az F1-ben.

részletek

Prost: Azt hittem, Ricciardo jobb lesz

A négyszeres világbajnok franciát meglepte, hogy Daniel Ricciardo láthatóan elmaradt fiatal csapattársától a McLarennél. Igaz, a Professzor nagyjából sejti a Norristól való lemaradás okát.

részletek