Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

Prost

Prost dühös: Kiszivárgott távozása az Alpine-tól

A négyszeres világbajnok megerősítette, nem marad az Alpine tanácsadója a következő szezonban. A hírt a csapattal együtt akarta bejelenteni, de az F1 hivatalos oldala korábban leközölte.

részletek

Alain Prost is távozik az Alpine-tól?

Marcin Budkowski után Alain Prost sem marad az enstone-i F1-es alakulatnál: sajtóértesülések szerint az istálló nem hosszabbította meg egyéves szerződését.

részletek

„50 százalék van Hamilton visszavonulására”

A szezonzáró óta nem állt a nyilvánosság elé Lewis Hamilton, így felmerültek olyan pletykák, hogy a hétszeres világbajnok esetleg befejezi a pályafutását. Alain Prost szerint ez is előfordulhat.

részletek

Prost: Verstappen csak még jobb lesz

A négyszeres F1-es világbajnok szerint a holland az első címe megszerzése után még jobb versenyzővé fog válni. A francia legenda állítja: az idei volt a legjobb évad a Formula-1 történetében.

részletek

F1-Archív: Kórházba került Schumacher

Fisichellának nem kell fizetnie a Force India üléséért, kettőről egyre csökkenhet a németországi nagydíjak száma, B terve is van a Stefan GP-nek – és az első hírek Michael Schumacher síbalesetéről. Ez történt december 29-én az F1-ben.

részletek

Prost: Senna szinte könyörgött, hogy ne vonuljak vissza

Hosszú éveken át egymás legkeményebb riválisai voltak a Formula-1-ben, időnként éles pengeváltásokkal és haraggal. Prost utolsó futamán azonban kibékültek, Senna pedig kérlelte a franciát, maradjon az F1-ben.

részletek

F1-Archív: Massát eltiltják a Ferraritól

Tesztek, nevezési listák és Maldonado-szerződések, Massa megnősül, Vettel megkezdi a ferraris tündérmesét, Hamilton győz és elkapja a koronavírust: ezek történtek december 1-jén az F1-ben.

részletek

Prost: Azt hittem, Ricciardo jobb lesz

A négyszeres világbajnok franciát meglepte, hogy Daniel Ricciardo láthatóan elmaradt fiatal csapattársától a McLarennél. Igaz, a Professzor nagyjából sejti a Norristól való lemaradás okát.

részletek

Prost: Nehéz megmondani, ki az erősebb

Alain Prost szerint az egyéni világbajnoki címért folyó küzdelemben mind Max Verstappen, mind Lewis Hamilton kivételes teljesítményt nyújtott idén. Úgy véli, nehéz megmondani, ki volt az erősebb versenyző.

részletek

F1-Archív: Nem ünnepelheti meg a vb-címet Hamilton?

Nem lesz New Jersey Nagydíj, Rosberg boldog, hogy legyőzte hétszeres bajnok csapattársát, Massa nem él piszkos trükkökkel, Prost védi Schumachert és ellenzi a tankolást. Ezek voltak október 19. Formula-1-es hírei.

részletek

Prost távozik az F1-ből, ha jön a fordított rajtrács

A korábbi négyszeres világbajnok nincs ellene az újításoknak, de a francia exversenyző szerint a sportnak azokkal együtt is meg kell őriznie a szellemiségét, miszerint a legjobb nyer.

részletek

Miért tűnik jobbnak a múlt F1-e?

Bár most éppen izgalmas szezonunk van, a Formula-1 a mai napig megkapja azt a kritikát, hogy évekkel-évtizedekkel ezelőtt jobban a tévéképernyő elé szegezte az embert. Prost kutatja a miérteket.

részletek