Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 26. szerda

Prost

Prost: A Laudával töltött éveim voltak a legjobbak

Amikor a nyolcvanas évek közepén együtt versenyzett a McLarennél Niki Lauda és Alain Prost, az éles világbajnoki versengés ellenére szoros barátság alakult ki közöttük, ami soha nem is ért véget.

részletek

Alesi: Senna gyorsabb volt, mint Schumacher

Jean Alesinek megadatott, hogy éveken keresztül mindkét zseni ellen küzdhetett. Michael Schumacher tudását és eredményeit nem vitatja el, ám úgy gondolja, Ayrton Senna volt a leggyorsabb.

részletek

F2, Prost és Senna is lesz az F1 2019-ben

A hivatalos Formula-1-es játék fejlesztője, a Codemasters bejelentette, hogy az F1 2019-ben helyet kapott a Formula-2-es bajnokság is, mindemellett pedig Sennával és Prosttal is versenyezhetünk majd.

részletek

Prost: Utálom a Senna-filmet

2010-ben Ayrton Senna és Alain Prost kiváló versengéséről mutattak be egy filmet, ami azonban cseppet sem tetszik a négyszeres világbajnok franciának, mivel szerinte rossznak állítják be őt.

részletek

Prost: A Renault lesz az egyik legjobb motor

A Renault négyszeres világbajnok szaktanácsadója nem aggódik a többszörösen visszatérő megbízhatósági gondok miatt, egészen biztos abban, hogy hamarosan újra a legjobb motorral rendelkeznek majd.

részletek

Prost máris elismerte a Renault vereségét

A francia gyártó tanácsadója nem titkoltan már most úgy gondolja, idén nem sikerül elérniük fő céljukat, a három topcsapat elérhetetlen marad. A megbízhatóság pocsék, a tempó viszont javult.

részletek

Prost: Túl sok a technológia, kevés az emberi zsenialitás

A négyszeres világbajnok, egykori zseniális pilóta szerint a modern kori Formula-1-ben a technológia abszolút meghatározó és teljesen háttérbe szorult az emberi faktor, ami nem túl jó irány.

részletek

F1-Archív: Schumacher, a taxisofőr

Flavio Briatore fogalmazott úgy, a németnek ellenfelei miatt túl könnyű dolga van. Szó esett Alonso visszavonulásáról, Kubica bajnoki esélyeiről és Phoenix GP-ről is március 13-án az F1-es hírekben.

részletek

Prost: Bátor döntés Vettel priorizálása

A négyszeres világbajnok francia szerint jól tette a Ferrari, hogy már az elején tisztázta a szerepeket a csapaton belül – náluk viszont a Renault-nál nem lesz sorrend a pilóták között.

részletek

Prost: Vettel az évtized egyik legjobb versenyzője

A négyszeres világbajnok Alain Prost egy nemrég megjelent interjújában a Ferrarit a Formula-1 egyik legnagyobb nyomást jelentő csapataként, míg Sebastian Vettelt az évtized egyik legjobb pilótájaként jellemezte.

részletek

Ricciardo: Lenyűgözően erős az egész mezőny

Daniel Ricciardo a pálya széléről is megfigyelte ellenfeleit az első téli teszten Barcelonában. Az ausztrál lenyűgözőnek találta, mennyire egyben volt az egész mezőny, a pénzét viszont ő is a Ferrarira tenné.

részletek

A Renault célja nagyobb, mint hogy a Red Bull elé kerüljön

A francia gyártó tanácsadója úgy gondolja, nem fog nekik hiányozni egy ütős B-csapat, bíznak saját elképzelésükben. 2019-ben jóval komolyabb a céljuk, minthogy a Red Bullhoz mérjék magukat.

részletek
Olvastad már?